Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

27 januari kl 08.00-09.30 - anmäl dig HÄR

Scandic CH i Gävle

Kostnadsfritt för medlemmar
Övriga betalar 120 kr exkl moms

Förening

Nätverksträff på Scandic CH

Välkommen till Nätverksträff med frukost på det anrika Scandic CH i Gävle där vi får träffa den nya hotelldirektören Niclas JonssonVi får också lyssna på Pekka Seitola som från Gävleborg nominerades till Guldklubban. Pekka hans erfarenheter från sina engagemanag i styrelser och i ordföranderollen. 

Scandic CH serverar frukosten, som för övrigt fått pris för god kvalitet.

Som alla känner till är Coronapandemin fortfarande besvärande och vi vidtar naturligtvis försiktighetsåtgärder för att minska riskerna för smittspridning. Vi förutsätter att deltagarna på träffen är vaccinerade och ska på uppmaning kunna visa vaccinationsbevis. Vi sätter också ett tak på 20 deltagare.

Nationella partners: