Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

 

Inbjudan webinar den15 april 2020 kl 08.15 – 09.30 tillsammans med  StyrelseAkademien Jönköping, Halland och Sydost. Webinaret sker via plattformen Zoom. 

Tema: "Kommunikation och beslutsprocesser i kris.”


Föreläsare är Mikael Löf. Mikael tror på att kombinera hjärna och hjärta; att utveckla ledare som hanterar både affärsmannaskap och näringslivets mer ”mjuka”värden. Läs mer om Mikael nedan.

Presentation av Mikael Löf - Förtroende, Integritet, Målfokus
Mikael har en lång karriär som officer och utbildningschef inom Försvarsmakten, i främst dess special och jägarförband. Detta tillsammans med andra erfarenheter, har format honom till den lugna, stabila och trygga kris/konflikthanterare han är idag. Utöver detta arbetar Mikael med Lednings och ledarutveckling, genom utvecklings och eller coach insatser. Mikael har alltid en intention med det han gör, samtidigt som han lyssnar in och vågar utmana. Mikael kompletterade sin officerskarriär med att utbilda sig till beteendevetare och har drivit hel eller delägd konsultverksamhet i mer än 25 år, inom rekrytering, ledar-, medarbetar-, och grupputveckling. Mikael tror på att kombinera hjärna och hjärta; att utveckla ledare som hanterar både affärsmannaskap och näringslivets mer ”mjuka”värden.

”Du behöver ha en stabilitet i dig själv och stå för något som ledare. Den värdegrunden är basen för ett gott ledarskap. Du måste själv kunna svara på påståendet. Jag skall följas som ledare därför att!” Både när det går med och mot.

Mikael driver idag tillsammans med några andra ägare, bolaget Move Management AB, med ingående dotterbolag Coach Walk, Skillnad och Säkra Vanor. Vill du veta mer så titta in på move.se

Här följer instruktioner om webbseminariet kl. 08.15 den 15 april 2020:


Koppla gärna upp dig till systemet 15 minuter före seminariets start så att vi kan hjälpa dig med uppkoppling och starta i tid. Kl. 08.30 skall alla som vill vara med vara på plats med videon påslagen.

Klockan 08.30 kommer hälsar vi alla välkomna, tar upp några praktiska anvisningar innan föreläsningen startar.
Vi kommer ha en chattfunktion i gång innan/under/efter presentationen så att du kan ställa frågor till föreläsaren eller gruppen. Efter föreläsningen följer 30 minuters diskussion utifrån dessa frågor med föreläsaren.
Alla frågor är registrerade. Finns det frågor som vi inte hinner ta på mötet kommer vi att följa upp dem via mail eller nyhetsbrev eller ett nytt möte.

Inna Saxe kommer att fungera som teknisk support före och under seminariet. Inna’s telefon är 070-752 68 87 och e-postadress inna.saxe@brasamarbete.com om du har några problem. Registrera dig för seminariet redan nu eller i god tid före seminariet. Vi kan inte hjälpa dig samma dag.

https://zoom.us/meeting/register/uJ0odu2opz0txGKxndW3YswLHOfHTYAsLg


Efter registreringen får du en mailbekräftelse med länk till inloggning.

Torsdagen den 2 april kl 08.15 kopplar du upp dig till webbseminariet genom att klicka på länken i bekräftelsen: "Click Here to Join", som du fått i bekräftelsen. När du kopplar upp dig till webbseminariet kan du bli ombedd att ladda ner programmet Zoom genom att spara Zoomfilen på datorn, vilket kan ta ett par minuter. Du behöver acceptera Zooms användningsvillkor samt tacka ja till att delta med din dators video och audio. Du uppmanas att ange namn och e-postadress. Du behöver inte logga in.

Välkommen!

Nationella partners: