Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

StyrelseNätverket i korhet:

Vi träffas fem gånger om året. Den första träffen är planerad enligt nedan.

Tid: Målet är att genomföra två tillfällen före jul.

Övriga 3 tillfällen genomförs under våren 2023.

Handledare: Niklas Hägerklint, StyrelseAkademien 

Intresseanmälan att gå med i nätverket gör du här.

Vi hälsar dig varmt välkommen!

 

 TEK_logotype

 Logo SA Halland

 
Förening

Vill du vara med och ta del och ge av dina och andras erfarenheter i det nya STYRELSENÄTVERK HALLAND?

Nätverknätverk

Arbetar du aktivt med styrelsearbete eller är du företagsägare som är intresserad att professionellt styrelsearbete? Vi delar kunskap, erfarenhet och får ny kunskap inom bolagsstyrning. Företag med professionella, externa styrelseledamöter är mer hållbara och framgångsrika vilket skapar mer arbetstillfällen och gemensam välfärd. Du kan bli en av dem som bidrar till att göra bra bolag ännu bättre. Både ditt eget och andras.

StyrelseAkademien och TEK Kompetens i Halland  har båda som mål att stödja det halländska näringslivets utveckling. Nu gör vi en satsning tillsammans och startar ett nätverk för den som idag är aktiv i en styrelse och tillsammans med andra utveckla sin kunnande och förmåga att via styrelsearbetet få välmående företag.

MÅLGRUPP

Personer som idag är aktiva i en styrelse och som vill lära sig mer genom att erfarenhetsdela med andra.

INNEHÅLL

Ett nätverk för personer som i dag är aktiva i en styrelse och vill lära sig mer och dela kunskaper och erfarenheter med andra i liknande situationer. Deltagarna i nätverket bestämmer till stor del agendan för träffarna utifrån sina behov och utmaningar.

KORT OM ARRANGÖRERNA:

TEK är en kompetens- och utvecklingspartner för näringlsivet i Halland. Man processleder idag drygt 30 nätverk och är vana att facilitera organisationers behov av utveckling. Mer information hittar du här: www.tek.se

StyrelseAkademien är Europas näst största och snabbast växande styrelseinstitut, och Sveriges ledande forum för opinionsbildning och utveckling av styrelseledamöter och ägare.. www.styrelseakademien.se

Nationella partners: