Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

KORT OM NIKLAS:

 

Medlem i StyrelseAkademien Halland: Sedan 2016.

Certifierad styrelseledamot: Ja, genom StyrelseAkademien 2015.

Styrelse-erfarenheter: Från olika dotterbolagsstyrelser i Pilkington liksom i Tata Steel, Funktionsglas AB, Allvy Uterum AB och Halmstadbolagen.

Övrigt: Har innehaft flera VD-uppdrag, Erfaren Change Manager, Team- och ledarcoach. Jobbat med Interimuppdrag, turnarounds och styrelseuppdrag. 

Niklas Hägerklint på LinkedIn

 

 

 

 

Förening

Ny Ordförande, ny organisation i SA Halland.

 Niklas Hägerkllint flyger

Niklas Hägerklint, tar över styrrodret i SA Halland.

På årsstämman i StyrelseAkademien Halland den 28 april lämnade den tidigare ordföranden sedan 5 år tillbaka, Anita A'son-Strandahl, över ordförandeklubban till Niklas Hägerklint. 

 - Grattis Niklas! Du har blivit invald som ny Ordförande i StyrelseAkademien Halland. Hur känns det?

- Det känns bra. Styrelseakademien har en viktig roll i att skapa opinion om gott styrelsearbete, att styrelsen är en länk mellan ägare och exekutiv bolagsledning. Att vi nu skapar en balanserad, diversifierad Halländsk styrelse som tillsammans med en nyinrättad tjänst Verksamhetsledare borgar för en aktiv förening framgent. 

- Varför tror du man rekryterade just dig till det här uppdraget?

- Jag tror att mina erfarenheter som VD, ledare och styrelse gör mig lämpad att engagera mig i Styrelseakademien. Viljan att hjälpa andra och därmed utveckla oss själva finns inom oss jag ser fram emot att arbeta tillsammans med en kompetent styrelse.

 - Vad hoppas du att åstadkomma tillsammans med StyrelseAkademien i Halland?

- Välfärden som vi tar förgiven, speciellt i dessa tider av pandemi är beroende av framgångsrika företag som genererar arbetstillfällen, vinst och därmed skatteintäkter som finansierar det allmänna. För mig är det viktigt med ägare, styrelser och ledning som vågar satsa på framtiden. Här vill jag se att vi i Styrelseakademien har en uppgift.

 - Slutligen, en kort beskrivning. Vem är du!?

- Jag började min karriär på lagret i en byggbutik i tonåren, därefter en Civilekonomexamen, arbetade internationellt med affärsutveckling. Haft ett antal VD uppdrag. Är nyfiken och envis med hög integritet. Bred erfarenhet av företagande, från uppstart, flytt av verksamheter till nerläggningar.

För mig är det viktigt att sätta upp mål och nå dessa. Just nu startar vi upp ett företag inom uterum och på fritiden håller jag på att ta flygcertifikat.   

 - Tack Niklas. Och lycka till. Vi ser fram emot en fortsättning med dig vid rodret. 

För dig som vill fördjupa dig mer i Niklas bakgrund, kanske behöver hans kompetens i ditt företag eller dess styrelse - du hittar mer information i länken här intill.

Nationella partners: