Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

KORT OM MICHA:

 

Medlem i StyrelseAkademien Halland: Sedan 2021.

Styrelse-erfarenheter: Är aktiv i valberedningen för bl a Ung Företagsamhet, och har suttit i ledningsgrupp och arbetat mot styrelser. Nu ledamot i styrelsen för SA Halland.

Övrigt: Är nu utvecklingsledare för AlexanderssonInstitutet. Har tidigare under många år varit verksam som affärsutvecklare och ansvarig för CONNECT Västs verksamhet i norra Halland. Varit Eventkoordinator på EMC samt drivit eget konsultföretag.

Micha Björck på LinkedIn

 

 

 

 

Förening

Micha Björck, ny ledamot i SA Halland.

 Mich Björck

Vi välkomnar Micha Björck som ny ledamot i SA Halland.

På årsstämman i StyrelseAkademien Halland den 28 april röstades Micha Björck in som ny ledamot i StyrelseAkademien Halland.

 - Grattis Micha! Du har blivit invald som ny Ledamot i StyrelseAkademien Halland. Hur känns det?

- Jättekul! Efter att ha arbetat på Connect Sverige Region Väst under flera år och kopplat ihop små och medelstora bolag med extern kompetens har jag med egna ögon sett hur viktig extern kompetens är för bolag som har tillväxt- och utvecklingsambitioner. Styrelseakademin gör ett fantastiskt arbete och fyller en viktig roll i att utbilda styrelser och ledamöter samt erbjuder ett verktyg för företag som söker externa styrelseledamöter och ordförande. Styrelseakademin Halland har ett gott anseende och jag är väldigt glad över förtroendet att tillsammans med övriga i styrelsen fortsätta att utveckla verksamheten.

- Varför tror du man rekryterade just dig till det här uppdraget?

- För att skapa en balanserad och diversifierad styrelse krävs en blandning av personer. Jag har erfarenhet av att arbeta med affärsutveckling i tillväxtföretag från olika branscher och ett stort nätverk bland företag, företagsnätverk och offentliga organisationer i norra Halland. Sedan några år tillbaka utvecklar jag ett labb för dataanalys på Alexandersoninstitutet och är initiativtagare till eventet Halland Tech Week.

 - Vad hoppas du att åstadkomma tillsammans med StyrelseAkademien i Halland?

- Jag hoppas kunna bidra med perspektiv, nätverk och aktiviteter som gör att styrelseakademin når ut till delvis nya målgrupper.

 - Slutligen, en kort beskrivning. Vem är du!?

- Jag är en generalist som älskar att utveckla nya koncept och sammanhang tillsammans med inspirerande och drivna personer.

- Och så har jag en stark drivkraft att skapa resultat och lönsamhet, jag trivas med att arbeta målstyrt och strukturerat. Brinner för att bygga och underhålla långsiktiga relationer och att skapa sammanhang där människor mötes och utveckling sker.

 - Tack Micha. Och lycka till. Vi ser fram emot en fortsättning med dig, och att få ta del av dina drivkrafter både i och utanför styrelserummet.

För dig som vill fördjupa dig mer i Michas bakgrund, kanske behöver hennes kompetens i ditt företag eller dess styrelse, så hittar du mer information i länken här intill.

Nationella partners: