Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

KORT OM ANNA:

 

Medlem i StyrelseAkademien Halland: Sedan 2017.

Certifierad styrelseledamot: Ja, via StyrelseAkademien 2017.

Styrelse-erfarenheter: Ja, som ledamot och ägare i familje- och tillväxtbolag, styrelseledamot i investerarnätverk, advisory board medlem i ett antal bolag i tidig tillväxtfas.

Övrigt:  Innovationschef på framtidsarenan HighFive, driver utvecklingen av AI-satsning för SME-bolag i Halland, innovations- och projektledare, tidigare affärsområdesansvarig för bolag i Getinge-koncernen samt kommersialiseringsansvarig på Mölnlycke Healthcare. Brinner för att skapa tillväxt- och framgångsbolag och ser styrelsearbetet som en viktig strategisk pusselbit för detta.

Anna Peterson på LinkedIn

 

Förening

Anna Petersson, ny ledamot i SA Halland.

 

 Anna Petersson

Vi välkomnar Anna Petersson som ny ledamot i SA Halland.

På årsstämman i StyrelseAkademien Halland den 28 april röstades Anna Petersson in som ny ledamot i StyrelseAkademien Halland.

 - Grattis Anna! Du har blivit invald som ny Ledamot i StyrelseAkademien Halland. Hur känns det?

- Tack, det känns såklart otroligt roligt! Jag vet hur avgörande extern kompetens och ett proffsigt styrelsearbete kan vara för ett bolag i tillväxt och förändring, dels som ägare men även som extern affärsutvecklare. Här spelar StyrelseAkademien Halland en viktig roll och jag ser verkligen fram emot att få vara en del av dess arbetet framåt. 

- Varför tror du man rekryterade just dig till det här uppdraget?

- Förmodligen på grund av den erfarenhet jag har samlat på mig efter att ha arbetat med tillväxtbolag i Halland sista åren, i rollen som innovationschef på HighFive och i och med detta det stora nätverk jag sitter på. Men även för min erfarenhet av just styrelsearbete i tillväxtbolag och att ha gjort resan från ägarlett till ägarstyrt i familjebolaget.

 - Vad hoppas du att åstadkomma tillsammans med StyrelseAkademien i Halland?

- Jag hoppas  kunna bidra med mycket energi samt ett kreativ och innovativt tänk i utvecklingen av verksamheten – nya nätverk och konceptidéer! 

 - Slutligen, en kort beskrivning. Vem är du!?

- En person som brinner för förändring och att skapa hållbara, lönsamma framgångsrika affärer med fokus på människan, kommunikation och nya teknologier. Har en passion för att utveckla och utvecklas inom ramen för vad ny teknik och digitala möjligheter kan göra för en bättre framtid - där ett innovativt tänkande skapar helt nya möjligheter.

- Jag älskar att lära mig nya saker och vara möjliggörare för andra, har ett stort driv och massor med energi och erfarenheter som jag gärna delar med mig av.

 - Tack Anna. Och lycka till. Vi ser fram emot en fortsättning med dig, och att få ta del av dina drivkrafter både i och utanför styrelserummet.

För dig som vill fördjupa dig mer i Annas bakgrund, kanske behöver hennes kompetens i ditt företag eller dess styrelse, så hittar du mer information i länken här intill.

Nationella partners: