Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE


Program: Kort deltagarpresentation, seminarie med VD och delägaren Daniel Carlsson och styrelseordföranden Håkan Berndtsson. Vi veta vad som ligger bakom deras framgångar både i och utanför styrelsen. Vi avslutar kvällen med en rundvandring på företaget med en titt på det om- och nybyggda spektakulära stjärnkrogen Äng. 

Tid: Torsdag 2022-06-16, kl 17.30-20.00.

Plats: Ästad Vingård.

Pris: Inkl seminarium, företagsbesök och en enklare måltid; Kostnadsfritt för medlemmar. Icke medlemmar: Självkostnad 280:-. Swishas till 123 576 4857.

Boka din plats här.

Förening

Styrelsecafé med företagsbesök på Ästad Vingård. 

På bilden ser vi syskonen som äger och driver Ästad Vingråd: Mattias Glamheden, Linda Petersson och Daniel Carlsson. Tillsammans har de tagit gården till höjder ingen trodde var möjligt mitt ute i skogen utanför Åkulla Bokskogar. 

På Ästad Gård har man gått från mjölkproduktion och småskalig eventverksamhet till att bli Ästad VinGård och en upplevelseindustri med Hallands första Michelin-stjärna på rekordkort tid.

Samtidigt har man genomfört generationsskiften och introducerat externa i sina styrelser. Även det med stor framgång. Och hela tiden går man från klarhet till klarhet. 

VD och delägaren Daniel Carlsson tar oss in bakom kulisserna och berättar om resan från mjölkproduktion till en stjärnbeströdd och prisbelönt destination och vingård med hela Europa som marknad. Viktiga strategiska beslut, svårigheter man stött på, att utveckla ledarskapet och organisationens förändring under resans gång. Framtidsutsikterna.

Styrelseordföranden Håkan Berntsson tipsar om hur man som extern lyckas få igång ett bra styrelsearbete. Vilka är framgångsfaktorerna?

Vi får en rundtur på Ästad Gård och får en förhandstitt på nya spekatkulära stjärnrestaurangen Äng som invigs till midsommar.

En enklare kvällsmåltid bjuds. Till den kommer vi att ha workshops vid borden kring teman som handlar om styrelsearbete och generationsskifte.

Vi knyter ihop kvällen med att presentera vad vi kommit fram till kring de frågeställningar vi har.


Och så får vi naturligtvis möjlighet att ställa frågor till såväl Daniel som Håkan. Och som vanligt får vi tips från Coachen.

Välkommen!

Kort om företaget.

Ästad Vingård: År 1985 tog Rolf och Ann-Catrine Carlsson över Ästad Gård från Rolfs föräldrar. För att pröva något nytt styrde paret om verksamheten till ekologisk mjölkproduktion. Parallellt startade de också en småskalig turistverksamhet med gårdscafé, restaurang och rum för övernattning. Svenskarna var kanske inte helt redo för ekologisk mjölk vid den här tiden, men turista på landet ville de. Bokningarna började snart strömma in. Efter att ha jobbat på gården sedan barnsben fick Linda, Mattias och Daniel ta över Ästad Gård 2010. Den gemensamma drömmen var att återigen börja odla på markerna, och få fler besökare till det vackra landskapet omkring Åkulla Bokskogar. Intresset för mat och smakupplevelser gjorde att Ästad Gård blev Ästad Vingård.

 

Välkommen! Boka din plats här intill. 

 

 

Nationella partners: