Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Den här serien syftar till att inspirera företag, ägare och företagsledare att komma igång med eller att utveckla sitt styrelsearbete.

Här kommer du att få tips och erfarenheter från andra företagare som lyckats, men också ta del av misstag som du skall slippa göra om. Du kommer också att delges en mängd verktyg för att komma vidare på ett bra sätt.

Seminariet genomförs online kl 16.00-17.00, dvs strax  före stängning. Allt för att du skall få tid till den fritid du är värd, men också för att vi inte skall inkräkta för mycket på din viktiga arbetstid. 

Kommande online-seminarier i serien, kl 16.00-17.00:

#5 On 2021-11-17: Att växa genom förvärv och skala upp affärerna med välrden som marknad. Boka din plats här:

#6 On 2021-12-15: När krisen slår till och konkursen eller nedläggning kan stå för dörren.

#7 On 2022-01-26: Värdeskapande genom Hållbarhets-profilering.

De gäster och företagsledare du kommer att få ta del av vid respektive avsnitt kommer att publiceras efter hand.

Deltagarkostnad:

Kostnadsfritt.

Förening

Avsnitt #5: Så går du från Ägarlett till Ägarstyrt.

Dagens tema: Att växa genom förvärv och skala upp med världen som marknad.

På bilden ser du grundarna av Vertiseit.: Styrelseledamot Adrian Nelje, CEO Johan Lind och CTO Oskar Edespong.

 

Dagens tema rör ägarledda familjeföretag som framgångsrikt förflyttat sina företag

genom att komplettera sin organiska tillväxt med förvärv av andra bolag. Något som kan vara förenat med stora förhoppningar. Men också med stora risker. Hur gör de som lyckas? Hur tänker man? Och varför förvärv? Vad är det man förvärvar egentligen, vad vill man komma åt i de förvärvade bolagen? Vilka risker kan förvärv vara förenat med? Och hur kan man använda styrelsen för att förvärvven skall ske smidigt och leda till den önskade effekt man eftersträvat när man beslutade om förvärvet. Det är några av de frågeställningar vi vill räta ut med dagens webbinarie. 

Kort om företaget

Vertiseit startades av trion ovan år 2008 i Varberg. Ambitionen var att bli en del av den digitala transformationen och skapa innovativa produkter och helhetslösningar för digital kommunikation.

Koncernens nettoomsättning har sedan 2012 vuxit från 10 MSEK till 83 MSEK 2019, vilket uppnåtts huvudsakligen genom organisk tillväxt samt genom förvärv av fyra bolag som framgångsrikt har integrerats. Sedan 2019 har ytterligare 4 förvärv gjorts, och man omsätter nu ca 140 msek.

I takt med att bolaget utvecklats från att vara produktorienterat med ett initialt fokus på displayer och mjukvara, har man under sina mer än tio år på marknaden växt till att bli en marknadsorienterad, utvecklingsdriven helhetsleverantör. Förflyttningen i värdekedjan har skett stegvis genom utveckling av nya produkter och tjänster. Med förvärvet av det Österikiska företagt Grassfich  har Vertiseit nu blivit det marknadsledande plattformsbolaget inom Retail Digital Signage i Europa.

 

 

Vill du ta del av hur de gör att framgångsrikt växa genom förvärv? Den 27 oktber får ta del av hur de tänker och gör.

Välkommen! Boka din plats på #5 i seminarie-serien här intill. 

 

 

Nationella partners: