Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Information

Du behöver inte delta i FrukostGalan för att anmäla dig till detta evenemang. Du behöver inte heller vara medlem i StyrelseAkademien för att delta i vårt miniseminarium Lunch&Learn med styrelsetouch. Men, du som är medlem i StyrelseAkademien får delta i såväl seminariet, lunchen som årsmötet kostnadsfritt.

Tid: Fredag 22/4 kl 10.00-13.00.

Plats: Varbergs Stadshotel&Asia Spa.

Pris: Medlemmar kostnadsfritt. Icke medlemmar betalar självkostnadspris 280:- inkl seminarie och lunch.


    

Boka din plats till Miniseminariet och Årsmötet här.

För medlemmar som deltar i årsmötet:

Kallelse kommer också att skickas ut separat. Verksamhetsberättelse med Årsredovisning kommer att tillsammans med valberedningens förslag att läggas ut här på nätet senast den 8 april.

 

Förening

2022-04-22: Miniseminariet Lunch&Learn och Årsstämma för StyrelseAkademien Halland

Miniseminariet Lunch&Learn genomförs i samband med StyrelseAkademiens Årsmöte den 22/4 tar vid där FrukostGalan slutar. På programmet:


10.00-10.15
Välkomtsmingel med möjlighet för dig som deltagare att presentera dig.

10.15-10.45 Ägarna och Pristagarna till Årets Styrelse i Varberg 2021: Vad är hemligheten bakom framgångarna? Man tog in externa i styrelsen så sent som för fem år sedan. Varför gjorde man det? Hur har det beslutet påverkat organisationen, ägarna och företagsledningen? Och hur ser man den fortsatta utvecklingen i? Kan man verkligen fortsätta växa i den takt man hittills gjort. Hur säkrar men ekonomin för en så snabb tillväxt i ett minst sagt investeringsintensiv företag. Vi träffar ägarna och den externe styrelseordföranden som ger oss tips och insyn i deras värld.

10.45-11.15 Varbergs Hotel och Spa ingår i den lilla charmiga hotellkoncernen Lotus Group. Vi smyger oss in bakom kulisserna och får veta lite mer hur man tänker kring utvecklingen av hotellet och dess plats i koncernen.

11.15-11.30 Vi samlar ihop de erfarenheter talarna delat med sig av, ställer frågor och  får tips och svar.

11.30-12.00 Årsmöte SAH, endast för medlemmar, så ickemedlemmar får här en liten paus.

12.00-13.00 Vi avslutar med gemensam lunch.

Antalet platser är begränsat, så boka din plats härintill redan idag. Välkommen!

 

Nationella partners: