Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

 

 

 

Förening

GuldklubbanJämtlands nominering till Guldklubban 2021 - Eva Stjärnström

Eva är styrelseordförande i Nordplåt Carmen AB och medgrundare av familjeföretaget Stavagran AB och Femper AB, delar av tidigare Camfore koncernen. Eva är verksam inom träindustri, skog och jord, vindkraft och mekanisk industri.

Bakom nomineringen står StyrelseAkademien Jämtland och Deloitte tillsammans med SEB. Syftet med utmärkelsen är att tydliggöra och öka medvetenheten om styrelseordförandes roll i det professionella styrelsearbetet.

Stort grattis till Eva och Karin Mattsson som uppmärksammades för sin nominering till Guldklubban 2020. Stort tack till Henrik Mårtensson VD på Persson Invest Skog som gläntade på dörren till deras hållbarhetsarbete - imponerande. Tack till alla deltagare och till Deloitte som arrangerade eventet på plats.

 

 

 

Nationella partners: