Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

23 november 2022 - Frukostträff, Handelskammaren, Jönköping - Lasse Rydh och Anna Stålenbring samtalar om aktivt styrelsearbete.

Frukostträff på Handelskammaren i Jönköping. Lasse Rydh och Anna Stålenbring samtalar om aktivt styrelsearbete. Vi inbjuder till frågestund och dialog.  

Har du en fråga kring styrelsearbete redan nu så är du välkommen att inför träffen sända den till jonkoping@styrelseakademien.se

Samtal bland annat kring hur en styrelse tillsätts. Valberedning och sammansättning av styrelse. Ska VD sitta i styrelsen? Arbetsordning med årshjul, roller och styrelsematerial mm

StyrelseAkademien i samarbete med Investment AB Chiffonjen och Handelskammaren.

Plats: Handelskammaren, Barnarpsgatan 11, Jönköping

Tid: 23 november 2022, 08.00-09.30 

Förtäring: Frukostmacka, meddela ev, allergi vid anmälan

Varmt välkommen!

Anmälan

Anmäl dig här senast 21 november

Lars-Åke Rydh har lång erfarenhet som Vd för förpackningsbolaget Nefab. Under de senaste 15 åren har Lars-Åke varit verksam i ett antal styrelser, både som ledamot och som ordförande. Bolagen har ägts av familjer eller finansiella spelare typ PE-bolag. Fem av bolagen har varit eller är noterade på OMX.

Anna Stålenbring har arbetat i multinationella industriföretag i cirka 30 år, merparten av tiden som CFO i förpackningsbolaget Nefab. De senaste sex åren har hon ägnat sig åt styrelsearbete och rådgivning. Anna arbetar för närvarande i sex styrelser, varav fem avser bolag som är noterade på OMX.

Deltagaravgift

Kostnadsfritt för dig som är medlem i StyrelseAkademien och Handelskammaren.
Övriga betalar 195 kr exkl. moms.

No Show-Avgift
Vid avbokning senare än 1 arbetsdag (24 timmar) innan evenemangets starttid eller om du inte kommer på inbokat event debiteras 195 kr exkl.moms.

Kontakt
Maria Nilisse Claesson
Verksamhetsledare
0733-895 105
jonkoping@styrelseakademien.se

Nationella partners: