Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

 Vad gjorde vi egentligen 2020?

 

Förening

 

Vi har haft 26 föreläsningar 2020 varav 21 digitala under året med 551 deltagare, samma nivå som 2019. Vi har haft 40 deltagare i våra digitala Rätt Fokus, fulltecknad grupp både i Ökat Fokus Strategi och Ordförande, vilket vi inte lyckats med tidigare plus att vi fått 60 nya medlemmar.

I och med den digitala omställningen har vi egentligen blivit mer tillgängliga för fler – geografin blir inte ett hinder. Webbinarium har kommit för att stanna till viss del. Så klart vi kommer att prioritera våra fysiska nätverksträffar men under Q1 satsar vi på webbinarium och sedan får vi se vad som händer Q2. Vi är beredda att ställa om!

2020 nominerade vi också Jonas Netterström, Work System Sweden AB till Guldklubban onoterade bolag. Det har varit fantastiskt roligt att, tillsammans med våra partners SEB och Deloitte, få lyfta fram och hylla kunniga ordföranden i vårt område.

Annonseringen efter styrelseledamöter via vår tjänst har ökat under året och vi har haft fem lokala annonser. Vi satsar på att marknadsföra denna tjänst och därmed möjliggöra för fler annonser och fler möjligheter att få uppdrag.

Elisabeth Wagner
Verksamhetsledare
0733 244 965
jonkoping@styrelseakademien.se

Nationella partners: