Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Välkommen till våra Alumniträffar Rätt Fokus 2021 med fördjupningsteman från Rätt Fokus SME. Vi kör digitalt om corona är kvar annars träffas vi på Scandic Elmia i Jönköping kl 17 - 20.

Förening

Välkommen till våra Alumniträffar Rätt Fokus 2021

Teman; Vi jobbar med teman tagna från ovanstående bild och Rätt Fokus SME

Datum för våra Alumniträffar 2021 är följande:

25 mars 2020 (digitalt via Zoom) kl 17.30 - 19.00 - Tema; Bolagsstämman med Marie Morinder

27 april 2020 (digitalt via Zoom) kl 17.30 - 19.00 - Tema;

Case- Problem och dilemma!

Vi kommer titta på ett case där ett problem och dilemma  hamnar på styrelsens bord. Vi kommer resonera och diskutera lösningar. Ansvarig Hans Carlsson.

16 september 2020 (återkommer om plats eller Zoom) kl 17.30 - 20.00 - Tema; återkommer

4 november 2020 (återkommer om plats eller Zoom) kl 17.30 - 20.00 - Tema; återkommer

 Pris

Kostnadsfritt för dig som är medlem i SAJ.

 


Hans Carlsson, 070-3667733, hans.carlsson@styrelseakademien.se
Marie Morinder, 0703062496, marie.morinder@hotmail.com

Hans Carlsson

Hans P Carlsson har arbetat 27 år inom bank och finans där han haft olika ledande roller som specialist och chef, med inriktning mot komplexa frågeställningar och behov. De senaste 13 åren har han arbetat hos Swedbank som nationell specialist på ägarfrågor för bankens företags- och Private Banking-kunder. Hans är ackrediterad lärare i utbildningen ”Rätt fokus i styrelsearbetet för aktiebolag (SME)”, ”Ökad fokus strategi och har varit verksam i StyrelseAkademien sedan 2016.

Marie Morinder

Marie är jurist med en Jur. Kand. från Lunds Universitet. Hon har långt engagemang i företagsvärlden både som entreprenör inom maskintillverkning i det egna familje-bolaget och som CFO, ekonomichef samt redovisnings-chef inom tillverkande industri och handelsbolag. Marie vurmar starkt för verksamhetsstyrning och ser ett aktivt styrelsearbete som en viktig faktor i ett bolags utveckling och framgång. Hon är certifierad inom Almis mentorsprogram och idag verksam som redovisningschef inom logistikkoncernen Aditro Logistics AB.

Marie har erfarenhet från arbete som styrelseledamot i sex bolagsstyrelser inom tillverkande industri. • CFO i plastkoncernen Talent plastics Group och i handelskoncernen Silverstone AB. • Ekonomichef i bolagen Kitron AB, AQ Enclosure Systems AB och Polytec Composite Sweden AB. • Entreprenör och delägare till familjebolaget AB Morinders Verkstäder. Marie är ackrediterad lärare i StyrelseAkademi

Kontakt
Elisabeth Wagner,
Verksamhetsledare
jonkoping@styrelseakademien.se
Mobil. 0733 244 965

Nationella partners: