Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Fyra tillfällen 2021;
Vi kör digitalt våren 2021 vilket innebär fyra halvdagar per kurs.
Hösten 2021 planerar vi för fysisk utbildning i Jönköping två halvdagar.

Förening

Rätt Fokus SME med certifieriering -

Fyra styrelseutbildningar år 2021 - Vi varvar digitala och fysiska.

Sista anmälningsdag aprilutbildningen är 14 april. Vi är flexibla! Hör av dig om sista datum passerat.

 http://kalender.styrelseakademien.se/EventManagement/EventRegistration.aspx?id=46d61207-ea27-eb11-8749-0050568d2e4c

Välkommen!

 

Coronagaranti

Ingen som är sjuk med sympton kring corona och inte kan delta i kursen behöver betala. 

Omfattning fysisk utbildning 16 timmar fördelade på två dagar.

Omfattning digital utbildning 16 timmar fördelade på fyra dagar.

Refereser hittar du längst ner!

Plats: Digitalt via Zoom februari/mars. Övriga:Scandic Elmia, Elmiavägen i Jönköping

Presentation Rätt Fokus SME

Vi vill att du ska öka dina kunskaper inom bolagsstyrning och styrelsearbete. Att göra dem både bredare och djupare. Vi vill rusta dig för att bli en mera kompetent ledamot eller ordförande med ambitionen att du skall vilja bidra mera aktivt till ett professionellare arbete i de styrelser du verkar i eller kommer att verka i. Du som är ägare, vill förutom detta, även kunna få en fungerande helhet i din bolagsstyrning och snabbare nå dina framtida mål.

Utbildningen omfattar 16 timmars undervisning, fördelade på fyra olika ämnesområden med rubrikerna:
• Rätt styrning
• Rätt bemanning
• Rätt inriktning
• Rätt arbetssätt 

Inga särskilda förkunskaper krävs.

Deltagaravgift
För ditt deltagande i ovanstående evenemang betalar du som medlem i StyrelseAkademien 13 900 kr exkl moms.
Som icke-medlem betalar du 15 900 kr exkl moms. Anmälan är bindande men inte personberoende.

Certifiering
Du kommer att kunna avsluta utbildningen med ett teoretiskt prov för att erhålla StyrelseAkademiens certifikat i styrelsearbete för den specifika inriktningen. 

Litteratur
Vägledning till god styrelsesed

Datum och länkar till  Rätt Fokus utbildningar 2021

 

Rätt Fokus digital med certifiering via Zoom  19, 20, 28 och 29 april 2021 - Fullbokad väntelista!

Sista anmälningsdag 14 april 2021. Lärare Marie Morinder och Hans Swegmar.

http://kalender.styrelseakademien.se/EventManagement/EventRegistration.aspx?id=46d61207-ea27-eb11-8749-0050568d2e4c

 -----------------

Rätt Fokus fysisk på Scandic Elmia i Jönköping 23 och 30 september 2021. 

Sista anmälningsdag 20 augusti. Lärare Hans Carlsson.

http://kalender.styrelseakademien.se/EventManagement/EventRegistration.aspx?id=20134fe1-ea27-eb11-8749-0050568d2e4c

 ------------------

 Rätt Fokus fysisk på Scandic Elmia i Jönköping 18 och 25 november 2021.

Sista anmälningsdag 18 oktober. Lärare Marie Morinder och Christina Lindberg

http://kalender.styrelseakademien.se/EventManagement/EventRegistration.aspx?id=d62f729d-ea27-eb11-8749-0050568d2e4cLärare

Hans Carlsson, Christina Lindberg och Marie Morinder. Alla våra lärare är ackrediterade.

Kontakt för frågor
Elisabeth Wagner
jonkoping@styrelseakademien.se
0733 244 965

Referenser Rätt Fokus SME september 2020

Jesper Larsson, Adventure Development AB

"För mig har det handlat om att förstå styrelsens sammanhang, ansvar och vilken potential det finns om man jobbar professionellt."

 Jag har tidigare suttit i två styrelser men önskar jag haft detta i bagaget redan då. Nu hoppas jag kunna hjälpa till att utveckla svenska bolag genom fler åttaganden, säger Jesper Larsson.

Daniel Fransén, Redcapes AB

”Just det vi skulle behöva ha ett styrelsemöte snart, det har vi inte haft än i år. Du, jag tittade i senaste protokollet, kommer du ihåg vad vi bestämde? Absolut vill jag hjälpa dig och ta en plats i styrelsen, vad var det du skulle göra nu igen?”

Om du känner igen dig i ovanstående tankeloopar det minsta, eller i vilket fall drabbad av dåligt samvete av ord som protokoll, arbetsordning eller ägardirektiv, då har jag ett schysst tips. StyrelseAkademien i Jönköping ger i utbildningen RÄTT FOKUS SME en intensiv krasch-kurs i hur du som ägare, ledamot eller VD kan maximera nyttan med styrelsefunktionen. Jag kan villigt erkänna att jag innan kursen såg framför mig två dagar med tjocka böcker, regler, paragrafer och en eventuell slutexamination där jag muntligen ska rabbla ABL för en åldrande Jury. Glöm det. Hans Carlsson och Marie Morinder lär med skratt, exempel, bilder, video och praktiska exempel ut detta till synes gråa ämne på sprudlande vis. Jag vill tacka alla som jag haft förmånen att få diskutera och utvecklas tillsammans med och rekommenderar denna kompetensinvetsering för alla som är redo att få ut maximal nytta ur den där klubban.

 Patrik Linddahl, PaLind Invest AB

 ”Jag hade hört positivt om utbildningen Rätt Fokus SME och eftersom jag haft ett antal styrelseuppdrag ville jag för min egen del fördjupa mina kunskaper inom området. Kursen var bra och informativ. Positivt med två föreläsare då det blir ett bättre tempo. Utbildningen ger en bra ”verktygslåda” för styrelsearbete”.

Petru Gilezan, Vetlanda

”Jag har kollegor som gått Rätt Fokus SME och rekommenderat den. Kursen ger även en bra erfarenhet i kundmötet. Allt har varit toppen. Mycket bra lärare!”

Hanna Linell, Wordcloud AB

”Jag är intresserad av styrelsearbete därför valde jag Rätt Fokus SME. Vi hade intressanta och pålästa lärare! Kursen är också ett bra sätt att bygga nätverk och få tillgång till case från verkligheten inom olika branscher”. Rätt Fokus SME ger en bra övergripande inblick i styrelsearbetet. Otroligt intressant.

 Ola Forsell 

”Rätt Fokus SME kursen valde jag för att formalisera min behörighet till styrelsearbete. Jag har uppskattat lärarna, diskussionerna och det som varit ”informativt med tempo”. Jag rekommenderar utbildningen som är en bra grundläggande utbildning.”

Tommy Grek, Willhem Jönköping AB

”Jag är intresserad av att sätta mig in i arbetet i bolagsstyrelser. Rätt Fokus SME var superbra! Hade gärna tagit materialet digitalt. Väldigt kompetent material och kompetenta lärare.”

Mats Nilsson, Invid AB

”Jag rekommenderar Rätt Fokus SME.”

Ulrika Örnström, Växjö Universitet

”Jag valde utbildningen Rätt Fokus SME på tips från kollegor. Jag är jättenöjd med upplägg, innehåll och lärarna!!! Jag kan rekommendera utbildningen då du får en grundlig genomgång av styrelsearbetet och många bra tips. Dessutom ett fantastiskt tillfälle att nätverka.”

Pierre Bengtsson, OEM Automatic AB

”Jag har suttit med i styrelser och behövde få mer grundläggande kunskaper och tips. Det var bra med två föreläsare med olika energi. Upplägget med grupparbeten och case från verkligheten uppskattade jag. Jag rekommenderar utbildningen Rätt Fokus SME för jag tycker det är viktigt att man har koll på vad man ger sig in i som styrelseledamot och också kunna bidra.”

 Monique Köler, Qinzmon AB

 ”Jag valde denna utbildning på grund av stort intresse och nyfikenhet vad det gäller styrelsearbeten. Jag har för närvarande uppdrag i en förening för egenföretagare, vilket också stimulerade mig till att välja denna utbildning för att förkovra mer kunskap inom styrelsearbete. Jag tycker att kursensutbildare hade bra kunskap inom aktuellt område. Det väckte så väl nyfikenhet som intresse för uppdrag som styrelseledamot. Jag rekommenderar verkligen denna utbildning som gett mig mycket inspiration och lärdom om styrelsearbete.”Nationella partners: