Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Läs mer om Guldklubban här


Jeanette Hellgren, StyrelseAkademien Mälardalen
Billy Bergåker, ordförande Archus AB
Johnnie Pettersson, grundare/ägare Archus

Förening

Pressmeddelande Västerås 191122

Guldklubban 2019 – Billy Bergåker prisad ordförande i region Mälardalen

Guldklubban instiftades 2005 och är en årlig utmärkelse för förtjänstfullt ordförandeskap. Syftet är att lyfta fram goda exempel och visa hur en styrelseordförandes uppgifter utförs på ett förtjänstfullt sätt. I region Mälardalen är det StyrelseAkademien, SEB och Deloitte som tillsammans delar ut nomineringen.

Under en lunch, på Elite Stadshotellet i Västerås, tidigare idag tillkännagavs regionens nominering till Guldklubban 2019.

Det som kännetecknar vår kandidat är hans förmåga att skapa tydlig struktur i styrelsearbetet, kombinerat med erfarenhet av att arbeta med ägarleda bolag, där styrelsen ofta är en mix av ägare och extern kompetens.

Med sitt utåtriktade och nyfikna sätt att vara, är han enastående på att närma sig andra människor och inger ett stort förtroende både i sin profession och som person. 

Stort grattis till Billy Bergåker, ordförande i Archus AB.

- Billy är en utmärkt förebild när det gäller ordföranderollen. Han förmedlar lugn, värme och skratt i god kombination med kunskap, struktur och bestämdhet i allt han tar för sig, säger Jeanette Hellgren, verksamhetsledare StyrelseAkademien Mälardalen.

Vidare menar Jeanette att Sverige har många kvalificerade ordföranden som har ett avgörande inflytande på företagets utveckling. När företagen utvecklas eller står inför tuffa beslut sätts företagets ordförande på prov. 

Ordförandens roll ökar i betydelse för företag av alla storlekar och Guldklubban utdelas därför i två klasser – en för noterade bolag och en för onoterade bolag. Utmärkelsen delas ut vid ett nationellt evenemang i Stockholm 6 december 2019.

Information om kriterier och tidigare vinnare finns på hemsidan www.guldklubban.se

För ytterligare information kontakta Jeanette Hellgren på telefon 016-550 00 25

Nationella partners: