Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Läs mer om Guldklubban här

Henrik Malmlöf, kontorschef SEB Eskilstuna
Bo Westberg, ordförande Best Bemanning & Rekrytering AB
Jeanette Hellgren, StyrelseAkademien Mälardalen
Billy Bergåker, ordförande Archus AB

Förening

Pressmeddelande Eskilstuna 201016

Guldklubban 2020 – Bo Westberg prisad ordförande i region Mälardalen

Guldklubban instiftades 2005 och är en årlig utmärkelse för förtjänstfullt ordförandeskap. Syftet är att lyfta fram goda exempel och visa hur en styrelseordförandes uppgifter utförs på ett förtjänstfullt sätt. I region Mälardalen är det StyrelseAkademien, SEB och Deloitte som tillsammans delar ut nomineringen.

Under en lunch, på Elite Stadshotellet i Eskilstuna, tidigare idag tillkännagavs regionens nominering till Guldklubban 2020.

Han stöttar ägarna i väsentliga frågor som har stor betydelse för bolaget. Ägarna tycker ofta lika, ordförande lyfter då frågan med andra perspektiv, får de att ”öppna ögonen”, både i med- och motvind. Han är snabbfotad, inget sitter fast och det är till stor nytta då bolaget rör sig fort framåt. Han arbetar alltid utifrån bolagets bästa.

Han har en tät dialog med ägarna och ekonomiansvarig för att följa bolagets händelseförlopp, oavsett hur bolaget mår. Utan att vara operativ, så är ordförande värdefullt närvarande. 

Stort grattis till Bo Westberg, ordförande i Best Bemanning & Rekrytering AB.

- Bo är en utmärkt förebild när det gäller ordföranderollen. Han är totalt kärleksfull i sitt engagemang som ordförande, en sidekick, frågasättande, finns alltid nära, är nyfiken, han SER och bryr sig i både person och profession. Bo gör skillnad, säger Jeanette Hellgren, verksamhetsledare StyrelseAkademien Mälardalen.

Vidare menar Jeanette att Sverige har många kvalificerade ordföranden som har ett avgörande inflytande på företagets utveckling. När företagen utvecklas eller står inför tuffa beslut sätts företagets ordförande på prov.

Ordförandens roll ökar i betydelse för företag av alla storlekar och Guldklubban utdelas därför i två klasser – en för noterade bolag och en för onoterade bolag. Utmärkelsen delas ut vid ett nationellt/digitalt evenemang i Stockholm 30 november 2020.

Information om kriterier och tidigare vinnare finns på hemsidan www.guldklubban.se

För ytterligare information kontakta Jeanette Hellgren på telefon 016-550 00 25

Nationella partners: