Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Pressmeddelande 12 maj 2020

Förening

Göran Hogestadh fick priset som Årets ledamot 2019

Priset Årets ledamot 2019 tilldelades Göran Hogestadh, ordförande för StyrelseAkademien Mälardalen. Han tog emot priset i digital form i samband med StyrelseAkademien Sveriges stämma den 12 maj 2020.

Årets ledamot är ett pris som uppmärksammar någon som arbetar som ledamot inom StyrelseAkademien.

– Det är väldigt glädjande att få det här priset, sa en överraskad och glad Göran Hogestadh.

Motiveringen till att Göran fick priset:
”Den här personen lyckas med konsten att både leverera på topp och att göra det år efter år, år efter år. Dessutom alltid med ett leende på läpparna som smittar av sig.

Årets ledamot får också priset för sin öppenhet för nya idéer och för sitt innovativa sätt att skapa nytt av befintligt, exempelvis i form av utbildningarna ”Väx med ditt företag” och ”Board Circle”.

Det finns en viss risk att hans förening snart får hybris. De kom i fjol i topp i NPS-score, och nu blir föreningens ordförande Årets ledamot. Hybrisen är i så fall välgrundad.

Välgrundad är också denne mans styrelsekompetens. Han har lång och gedigen erfarenhet både som styrelsearbete och styrelseutbildare. 
Sin förening leder han med varm och stadig hand samtidigt som han bidrar på ett mycket professionellt sätt till StyrelseAkademiens utveckling nationellt.

Kanske kan hans gärning summeras med tre L: Leder, Lyfter, Lojal.

Stort grattis till Göran Hogestadh, ordförande för StyrelseAkademien Mälardalen!”

Nationella partners: