Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Tillkännagivande av regionens nominering till Guldklubban 2022

I samarbete med SEB och Deloitte bjuder vi in till en lunch där vi fokuserar på ordföranden.

För att tydliggöra och öka medvetenheten om styrelseordförandens viktiga roll för ett effektivt och affärsinriktat styrelsearbete instiftade revisions- och konsultföretaget Deloitte och den ideella föreningen StyrelseAkademien 2005 utmärkelsen Guldklubban. Utmärkelsen delas ut varje år i två klasser, en för noterade och en för onoterade bolag, till ordförande som är goda exempel på hur ordföranderollen har utövats i praktiken.

Under lunchen kommer vi att tillkännage vår regions nominering till Guldklubban 2022, onoterade klassen. Vår kandidat, som bor i Strängnäs, är bl a ordförande i ett företag med säte i Strängnäs. Hen, tillsammans med styrelsen, arbetar proffesionellt enligt "styrelsearbetets ABC" och hens förmåga att inspirera, utveckla och leda i en bransch som har både ett o två ögon på sig är värt att uppmärksamma. Vår nominering är ...

Kom om ät en god lunch med oss, inspireras, nätverka och fira!

Tid: 11:30-13:00 inkl lunch.

Kostnadsfritt

Begränsat antal platser, först till kvarn.

Anmäl dig HÄR

Guldklubban för förtjänstfullt ordförandeskap delas ut i samarbete med SEB och Deloitte.

Nationella partners: