Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Fredag 2021-12-03 kl 8:00 - 10:00

Tid: kl 08.00-10.00 inkl frukost

Plats: 
Prison Island, Kontoret, Slakterigatan 5, 2 tr, Västerås

Kostnadsfritt, begränsat antal platser!

Anmäl dig här ...

Förening

Styrelsens förändring och utmaningar under tillväxt och utveckling

Prison Island är en svensk kedja som startade 2004 i Västerås och har sedan dess växt till en internationell äventyrskedja. Idag är Prison Island etablerat i 10 länder med ett 40-tal anläggningar, och har en mycket snabb fortsatt tillväxt.

Prison Island är ett upplevelsecenter för alla i åldrarna 9 – 99 år där det, likt tv-succén Fångarna på fortet, handlar om att samarbeta i lag och lösa stora som små utmaningar och samla så många poäng som möjligt.

Vi har bjudit in Anders Jackson, vd och en av grundarna till Prison Island för att höra mer om denna intressanta utveckling och tillväxt där ett av målen är att öppna minst 200 anläggningar över hela världen. Upplevelseindustrin har aldrig varit hetare och förväntas fortsätta öka i framtiden, samtidigt som fler söker upplevelser på hemmaplan både på semestern och på fritiden.

Inspiratör: Anders Jackson, Prison Island

Nationella partners: