Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

StyrelseAkademien Norr prisas som landets bästa

StyrelseAkademien Norr utses till Årets StyrelseAkademi i Sverige 2020.

- Vilken ära! Utmärkelsen sporrar oss självklart att fortsätta att utvecklas och bidra till ett välmående näringsliv, säger ordförande Olof Degerfeldt.

StyrelseAkademien är en ideell förening som jobbar med att stärka företag och andra organisationer. I pandemin har de försökt möta upp ett behov bland företagen vad gäller att ge råd och kunskap.

StyrelseAkademien Norr, som finns i Luleå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik, har under det gågna året ställt om i stället för att ställa in. Frukostmöten blev webbinarier som setts av flera tusen och klassrumsutbildningar blev online-utbildningar, allt med fokus på att skapa bättre förutsättningar för företagen under pandemins press.

Nu har arbetet prisats, och föreningen utses till Årets StyrelseAkademi i Sverige 2020.

- Utmärkelsen är ett resultat av ett fint lagarbete av våra styrelseledamöter i Norrbotten, Västerbotten och norra Ångermanland, säger Olof Degerfeldt som är ordförande i StyrelseAkademien Norr.

Årets förening utmärker sig på flera sätt. Under flera år har föreningen systematiskt och konsekvent utökat sin verksamhet samtidigt som man har organiserat den på ett nytt sätt. Innovativa arbetssätt har parats med innehållsrik verksamhet som resulterat i hög närvaro i föreningens många evenemang.

Föreningen har snabbt och kraftigt ställt om till digitala evenemang och erbjudit intressanta och högaktuella ämnen. Medlemmarna har strömmat till i allt större omfattning. Trots pandemin har över 2 100 deltagit på föreningens evenemang - 448 procent av föreningens medlemmar! I omställningen har föreningen bl a dragit nytta av sitt proffsiga och genomtänkta partnersamarbete men också av en lyckad rekrytering av verksamhetsledare.

Föreningen har alltid haft hela StyrelseAkademiens bästa i fokus och generöst delat med sig av både kompetens och engagemang. Stöd och hjälp till andra föreningar, bl a i hur regionalt samarbete över stora avstånd kan lyckas, är exempel på hur föreningen arbetar. Detta sammantaget gör att StyrelseAkademien Norr får årets utmärkelse.

- En hedrande utmärkelse som bekräftar resultatet av vår ambition att sprida nytta till medlemmar och hela näringslivet", säger Anders Hettinger, Skellefteå, vice ordförande StyrelseAkademien Norr

Nationella partners: