Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Från vänster: Ulrika Francke, Prins Daniel, Carl-Henric Svanberg

Förening

Finaste priset till ordförande i Örnsköldsviksbolag!

Årets Guldklubba för förtjänstfullt ordförandeskap i klassen onoterade bolag gick Ulrika Francke för sitt ordförandeskap i Knightec AB. Utmärkelsen delades ut av H.K.H. Prins Daniel, vid en ceremoni i Stockholm den 1 december.

Motivering:

Med mod och tydlighet har Ulrika Francke använt sin mångåriga erfarenhet av styrelsearbete från många olika branscher till att lotsa styrelse och VD i en tuff bransch med stark konkurrens. Knightec har i en turbulent omvärld genomgått många stora förändringar under de senaste åren, med två större förvärv, nya ägare och ett nytt affärssystem.

Ulrikas nyfikenhet och energi genomsyrar styrelsearbetet, där aktivitet är viktigt i kulturen, att vilja bidra och se till att föra verksamheten framåt. Hon ger alla utrymme, ser och tar sig tid med den som behöver hennes kompetens och stöd.

Ulrika har som en extern ordförande gjort en ovärderlig insats genom att med integritet driva styrelsearbetet efter rådande förhållanden samtidigt som bolaget med branschledande tillväxt och positiv resultatutveckling styrs med långsiktighet och tydliga visioner.

- Det är fantastiskt roligt att vi har så fina ordföranden i vårt område i Norr som står ut i den hårda konkurrens som finns i landet. Ulrika har på ett förtjänstfullt sätt genom ett värdeskapande ordförandeskap lotsat Knightec i mot- och medgång och både bibehållit och skapat nya arbetstillfällen i Västernorrland, säger Olof Degerfeldt, Ordförande StyrelseAkademien Norr.

Genom åren har flera ordföranden från norra Sverige fått utmärkelsen. 2014 Bob Persson, Persson invest i Östersund, 2016 Anders Ullberg, Boliden, och senast 2018 Marie Berglund, Eurocon consulting i Örnsköldsvik.

Vinnare i klassen noterade bolag är Carl-Henric Svanberg, ordförande AB Volvo.

Om Guldklubban

För att tydliggöra och öka medvetenheten om styrelseordförandens viktiga roll för ett effektivt och affärsinriktat styrelsearbete instiftade revisions- och konsultföretaget Deloitte och den ideella föreningen StyrelseAkademien 2005 utmärkelsen Guldklubban. Utmärkelsen delas ut varje år i två klasser, en för noterade och en för onoterade bolag, till ordförande som är goda exempel på hur ordföranderollen har utövats i praktiken.

 

Information om kriterier, presentation av underlag, kontaktpersoner och adresser finns på hemsidan www.guldklubban.se

Nationella partners: