Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Tid: Onsdag 10 november kl 08:00-09:00

Webbinariet genomförs digitalt. Länk mailas till anmälda deltagare innan sändningen.

Kostnadsfritt för medlem i StyrelseAkademien. Icke medlem betalar 100 kr via swish vid anmälan. Ange ditt namn i betalningen.

Swishnummer: 123 364 45 31

Anmäl dig här!

Förening

Webbinarium: Det viktiga ordförandeskapet

Ordföranderollen i styrelsen skiljer sig från övriga ledamöters och ett aktivt styrelsearbete under ledning av en engagerad och kompetent styrelseordförande kan vara avgörande för företagandets framgång.

Hur ser ett riktigt bra ordförandeskap ut?

Varmt välkommen till ett panelsamtal där fyra av norra Sveriges främsta ordföranden pratar om sina ordförandeskap och delar med sig av sina erfarenheter och bästa råd.

De fyra som utgör panelen är de kandidater som nomineras från Norr till Guldklubban 2021 – en utmärkelse för förtjänstfullt ordförandeskap. Vilka dessa är kommer att tillkännages i början av webbinariet.

Nationella partners: