Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Tid: 

Torsdag 28 oktober kl 07:45-09:00

07:45-08:15 Mingel

08:15-09:00 Föreläsning

Webbinariet genomförs digitalt via Zoom. Länk mailas till anmälda deltagare innan sändningen.

Kostnadsfritt för medlem i StyrelseAkademien. Icke medlem betalar 100 kr via swish vid anmälan. Ange ditt namn i betalningen.

Swishnummer: 123 364 45 31

Anmäl dig här!

Förening

Webbinarium: Satsa eller Safea – att leda rätt i tillväxt

Att vara i tillväxtfas är fantastiskt, och supertufft. Hur driver man tillväxt medan man samtidigt bygger en långsiktigt stabil och effektiv organisation? Vi lyfter vanliga hinder som styrelse, ägare och VD ställs inför och hur man kan tänka för att ta sig runt.

Välkommen till ett webbinarium om att förbereda och plocka fram det bästa ur människor och organisationer när det verkligen behövs!

Föreläsare: Ulla Britt Palo Häggqvist, organisationskonsult, Ericson & Hjelte.

Ericson & Hjelte AB startades 2006 och har sedan dess bidragit till effektivare organisationer och mer hållbar utveckling hos ledare såväl lokalt som regionalt och globalt. Ericson & Hjelte AB hjälper organisationer, grupper och chefer att gå från insikt till förändring genom konsultativa insatser inom ledarskap, grupputveckling och kommunikation. Som grund ligger alltid beprövad erfarenhet, aktuell forskning och internationell praxis. Det ger resultat.

Program:
07:45-08:15 digitalt frukostmingel
08:15-09:00 föreläsning


StyrelseAkademien sprider strategisk kunskap om fördelarna med ett aktivt styrelsearbete som medför dels mindre risker för företaget och ledamöterna, dels lönsammare och mer värdefulla företag.

Nationella partners: