Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

StyrelseAkademien Sverige

29 juni 2021

Förening

Nyhet! Påbyggnadsutbildning i hybridformat: Styrelseledamot i noterade bolag

Detta är en påbyggnadsutbildning som du kan gå efter att ha slutfört vår certifieringsutbildning Rätt fokus i styrelsearbetet för aktiebolag (SME).

Utbildningen är två halvdagar i modern hybridform. Du kan välja att gå utbildningen i traditionell klassrumsmiljö i Stockholm, Göteborg och Malmö eller online. Det betyder att undervisningen genomförs i klassrum samtidigt som den sänds i realtid online. Lärarledd undervisning med en blandning av teori och praktik. Utbildningstillfällena innehåller föreläsning med många exempel, diskussioner och case.

Denna utbildning ger dig en introduktion till den svenska värdepappersmarknaden, med genomgång av marknadsplatserna och de olika listorna. Utbildningen motsvarar de kunskapskrav som Nasdaq Stockholm har ställt i sina noteringskrav.

Du får en god förståelse för hur noteringskraven och relevanta delar av MAR ser ut, bland annat informationsreglerna, vad som är insiderinformation samt vad insider­reglerna innebär för dig som privatperson. Under dagarna får du också en genomgång av väsentliga delar av Koden för svensk bolagsstyrning.

DATUM
Utbildningen är uppdelad på två tillfällen:
Måndag 15 november 2021 kl 08.30-12.30
Fredag 19 november 2021 kl 08.30-12.30

ANMÄL DIG HÄR

PLATS
FEI i Stockholm, Kammakargatan 10
FEI i Göteborg, Bror Nilssons gata 16
FEI i Malmö, Hans Michelsensgatan 2
Du kan också välja att delta online.

FÖR VEM?
För dig som gått Rätt fokus i styrelsearbe­tet för aktiebolag (SME) och nu behöver lära dig grunderna inom den lagstiftning som styrelsens arbete i ett noterat bolag vilar på.

KOSTNAD
Medlemspris 6 900 sek + moms
Icke medlemspris 7 900 sek + moms

CERTIFIERING
Efter avslutad utbildning erbjuds du att skriva en digital tentamen. Vid godkänt resultat erhåller du en certifiering som styrelseledamot i noterade bolag. För att certifiera dig krävs att du även har en godkänd tentamen från Rätt fokus i styrelsearbetet för aktiebolag (SME).

KONTAKT
Utbildningsansvarig, camilla.akerhielm@styrelseakademien.se, 08-400 250 10 

 

Nationella partners: