Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

StyrelseAkademien Sverige

Oktober 2022

Förening

Information: Master fokus ordförande

Datum
Utbildningen är uppdelad på fyra tillfällen:
Onsdag den 3 maj 2023 kl 09:00 - 17:00
Torsdag den 4 maj 2023 kl 09:00 - 17:00
Tisdag den 23 maj 2023 kl 09:00 - 17:00
Onsdag den 24 maj 2023 kl 09:00 - 17:00

Plats
Stallmästaregården, Stockholm

Pris
64 000 sek + moms
59 000 sek + moms (medlemspris)

> Anmäl dig här 

Frågor? Vi finns på info@styrelseakademien.se

Master fokus i styrelsearbetet: Högre ordförandeutbildning

En styrelseutbildning som bjuder på kunskap och erfarenheter från några av Sveriges vassaste styrelseproffs, ledd av Pia Gideon. Utbildningen bygger på exempel från verkligheten och riktiga styrelsedilemman. Vi tar del av modern forskning och introducerar relevanta verktyg för värdeskapande styrelsearbete.

Syftet med styrelseutbildningen är att utveckla dig i ordföranderollen, och i styrelseuppdraget, för att möta omvärldens krav på snabb utveckling av strategi, hållbarhet och transparens. Utbildningen är relevant för såväl noterade som ägarledda bolag.

Utbildningen hålls i Stockholm, och består av fyra dagar uppdelat i två tillfällen och täcker bland annat följande områden:

  • Roller och ansvar: Vi diskuterar utmaningar i rollfördelningen mellan styrelseordförande och styrelse, samt gentemot ledning och ägarna.
  • Strategi och styrelsen: Hur säkerställer och följer styrelsen omvärldstrender, som till exempel digitalisering?
  • Effektivt styrelsearbete: Vi jobbar också med verktyg för att göra ett styrelsearbete effektivt, och diskuterar hur man säkerställer att styrelsearbetet är värdeskapande.

> Läs mer om Master fokus ordförande
> Läs mer om utbildningens föreläsare

Pia Gideon

Pia (kursansvarig för Master fokus ordförande) har bred erfarenhet från att arbeta med såväl noterade storbolag som entreprenörsdrivna småbolag. Hon har idag styrelseuppdrag i börsnoterade, statliga och start-up-bolag. Bland annat är Pia styrelseordförande i börsnoterade Klövern, ordförande i revisionsutskotten i Svevia och Metria.

Nationella partners: