Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

StyrelseAkademien Sverige

11 november 2020

Förening

Nu finns Master fokus även som onlineutbildning 

bild på lärplattformen för master fokus online

Nu finns StyrelseAkademiens högre ordförandeutbildning även i onlineversion: "Master fokus i styrelsearbetet: högre ordförandeutbildning – online"Satsningen är ett led i att digitalisera StyrelseAkademiens utbud och att skapa ökad tillgänglighet över hela landet.

– Via våra utbildningar kan vi samtidigt utöka kunskapen om digitaliseringen och arbetsformerna i det egna styrelsearbetet, kommenterar Ulrika Spåls, vd för StyrelseAkademien.

 "Master fokus i styrelsearbetet: Högre ordförandeutbildning" är en högre styrelseutbildning som bjuder på kunskap och erfarenheter från några av Sveriges vassaste styrelseproffs. Utbildningen vänder sig till personer som redan arbetar som ordförande och har en gedigen erfarenhet av styrelsearbete, eller till den som har lång praktisk erfarenhet i styrelsearbete och är på väg att tillträda som ordförande.

Fram till nu har Master fokus enbart funnits som klassrumsutbildning. Den utbildningen finns kvar, samtidigt som onlineversionen introduceras på menyn. 

En bonus i onlineutbildningen är att den ger tillgång till ett exklusivt ordförandenätverk under ett år, utan extra kostnad. Det ger möjlighet att delta i faciliterade diskussioner och erfarenhetsutbyten online med andra ordföranden. Den som går klassrumsutbildningen kan också ingå i nätverket, mot en separat avgift. 

Onlineutbildningen leds av styrelseproffsen Pia Gideon och Liselotte Engstam

– Det är viktigt att diskutera dilemman som är specifika för styrelseordföranden, och vi har möjlighet att att göra det med fantastiska gästföreläsare och engagerade deltagare, påpekar Pia Gideon.

– Vi använder nya forskningsinsikter om styrelseordförande, och har anpassat programmet för skapa engagemang och samarbete med de nya digitala möjligheterna, säger Liselotte Engstam.

Läs mer om "Master fokus i styrelsearbetet: högre ordförandeutbildning – online"

 

 

Nationella partners: