Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

StyrelseAkademien Sverige

22 september 2022

Förening

Styrelseakademien söker fler engagerade och ackrediterade lärare

Nu har du möjlighet att bli en del av en erfaren, engagerad och kunnig lärarkår som utbildar och utvecklar styrelseledamöter. Styrelseakademien, som är centrum för kunskapsutveckling av svenska bolagsstyrelser, söker personer som brinner för att dela med sig av kunskap och erfarenhet inom bolagsstyrning och från styrelserummet.  Lärarna är nyckelpersoner i verksamheten och nu söker vi ytterligare 2–3 personer som vill arbeta med oss för att utveckla styrelsesverige. 

I över 30 år StyrelseAkademien varit centrum för kunskapsutveckling av ägare, styrelseordföranden och styrelsearbetare.  Vi jobbar med att skapa mer professionella styrelser, för vi vet att det bidrar till att stärka svenska företags och organisationers innovationsförmåga, konkurrenskraft och resultatförmåga. Vi är en akademi som utbildar, nätverkar, kopplar samman, debatterar, påverkar och får fler människor att se värdet av professionellt styrelsearbete.  Vi har över 8000 medlemmar som alla jobbar för att utvecklas inom styrelsearbete och vi utbildar ca 3000 personer varje år.

Vi ser gärna att du har bakgrund som VD eller motsvarande. Du har din huvudkompetens och erfarenhet inom styrning och ledning. Djupare kompetens inom något av våra huvudområden är meriterande, t ex bolagsstyrning generellt, ägarfrågor, ordförandeskap, ekonomi, strategi, hållbarhet, VDs roll i styrelsen eller valberedningsarbete. Vi söker även dig med erfarenhet från kommunala och/eller regionala aktiebolagsstyrelser. 

Som lärare har man ett uppdragsavtal med Styrelseakademien Sverige, och anlitas sedan av de olika föreningarna för utbildningsuppdrag.

Välkommen med din intresseanmälan i två steg! CV registreras via följande länk https://forms.office.com/r/1eEd2zzSFe

Personligt brev skickas via mail till lisa.schuman@styrelseakademien.se. Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 2022-10-15.

Nationella partners: