Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Andreas Vallberg

                                                                

 

VEM VILL DU SE SOM MEDLEM I FOKUS?

Maila ditt förslag till orebro@styrelseakademien.se

Förening

Ensam är inte stark!

Jag har under många år som företagare fokuserat på det tekniska perspektivet i styrelsen. Hur påverkar ny teknik vårt bolag, vilka möjligheter och hot ser vi? Hur kan vi använda dessa till vår fördel istället för att se det som hot och vara rädda.

IT är en verklighet i konstant förändring, en förändringsresa som pågår runt omkring oss hela tiden. Det kan vara utmanande för styrelser att förstå och ta till sig ny teknologi och att omsätta kunskapen i praktiken. Särskilt idag när allt är datadrivet och påverkar allt från HR, ekonomi till marknadsföring och produktion. Att skapa förståelse för möjligheterna och de praktiska effekterna av teknikutvecklingen är en av de bitar jag bidrar med.

Under mina år som entreprenör har jag alltid tänkt att ensam inte är stark. För att få bra perspektiv behövs en väl balanserad styrelse där olika åsikter kan komma fram. Det är också väldigt viktigt att få med sig VD och ledning i resan - att göra styrelsearbetet till en fröjd och inte till någonting hotfullt. Vi är där för att hjälpa!

Jag rekommenderar alltid kollegor i styrelser att gå styrelseakademiens kurser för att säkerställa sin kompetens och förståelse för vilka skyldigheter och möjligheter man har i sin roll i styrelsen.

Nationella partners: