Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Emily Öjdemark

VD Think Happy Thoughts AB

Nuvarande uppdrag: 

  • Styrelseledamot/VD: Think Happy Thoughts AB
  • Styrelseordförande: Lokalstyrelse Handelskammaren Örebro
  • Styrelseledamot/Grundare: Idrottningar

Tidigare uppdrag: 

  • Styrelseledamot: KIF Örebro DFF Elitfotboll

 

VEM VILL DU SE SOM MEDLEM I FOKUS?

Maila ditt förslag till orebro@styrelseakademien.se

Förening

Styrelsearbetet sätter rätt fokus!

Jag är en av två delägare och VD för kommunikations-/reklambyrån Think Happy Thoughts. Vi arbetar som strategisk och producerande partner åt våra uppdragsgivare. Vår lyra spänner sig från varumärkesarbeten till digital kommunikation och allt däremellan. 

När man, som jag, både äger och leder ett företag är det flera roller att axla. För att inte bli vardagsblind är styrelsearbetet en avgörande del för att rikta fokus mot strategiska frågor och långsiktigt arbete.

Styrelsearbete utvecklar mig i min roll och företaget. För mitt arbete är det ovärderligt att ha extern styrelseordförande att diskutera med mellan styrelsemötena.

Mitt medlemskap i StyrelseAkademien går flera år bakåt i tiden. Långt innan vi satsad på extern styrelseordföranden fick jag, genom möten med andra medlemmar och diskussioner, en bra grund att börja från och förståelsen för hur viktigt det är med input utifrån. 

Nyligen gick jag StyrelseAkademiens utbildning Rätt fokus i styrelsearbetet. Den både bekräftade tidigare kunskaper och tillförde nya insikter. Tentan var ett bra repetitionstillfälle som befäste kunskapen.  

När jag får frågan om styrelseuppdrag ställer jag alltid frågorna: ”Vilken kompetens och erfarenhet söker ni?” och ”Vad hoppas ni att jag ska tillföra?” För mig är grundbulten att jag ska tillföra styrelsen en ytterligare kompetens som den behöver för att utveckla sitt arbete vidare och förstärkas. 

Nationella partners: