Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Eva Swedberg

Bosatt i Örebro

Kommunikationskonsult, i det egna bolaget Swedberg Kommunikation 

Ledamot i StyrelseAkademien Örebro
Ledamot i Örebrocyklisterna

 

VEM VILL DU SE SOM MEDLEM I FOKUS?

Maila ditt förslag till orebro@styrelseakademien.se

Förening

Kommunikation är A och O även i styrelserummet

Jag har närmare 20 års erfarenhet som kommunikationskonsult och förändringar går väldigt fort just nu.  Vi hinner inte med det vi ska göra om inte alla berörda parter talar samma språk eller förstår det nya konceptet.

Jag har alltid jobbat med kommunikation i alla dess former; utvecklingsfrågor, förändringsprocesser, arbetsformer, konceptutveckling.  Tycker det är fanatiskt spännande. Att utforma nya koncept och utveckla mina kunders affärer är mycket stimulerande. 

Över tid har jag arbetat i flera styrelser; ÖSK Elitfotboll, Rotary Västra för att nämna några. 

Efter några års praktisk erfarenhet av styrelsearbete vill jag nu fördjupa mina kunskaper. Därför vände mig till StyrelseAkademien för att få verktyg för fortsatt styrelsearbete. 

Idag är jag nytillträdd ledamot i StyrelseAkademien i Örebro och ser fram emot att få lära mig mer om Styrelsearbetet och lära känna nya människor i nätverket.

Nationella partners: