Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Sofia Fredriksson

Näringslivsutvecklare i Askersunds kommun
Suppleant i Nyföretagarcentrum Sydnärke

Bosatt i Askersund

 

VEM VILL DU SE SOM MEDLEM I FOKUS?

Maila ditt förslag till orebro@styrelseakademien.se

Förening

Tillsammans blir vi bättre! 

Näringslivsutveckling och att kunna bidra till att företag tar nästa steg i sin verksamhet oavsett storlek ligger mig varmt om hjärtat. Efter tio år i bank som företagsrådgivare arbetar jag nu på Askersunds kommun som näringslivsutvecklare. Det är ett väldigt inspirerande uppdrag där jag träffar företag i många olika situationer och där vi arbetar tillsammans och gör upp planer för deras tillväxt eller ibland även avveckling. I min roll som näringslivsutvecklare arbetar jag även i olika projekt med flera av kommunens utvecklingsplaner samt med digital kommunikation och marknadsföring av platsvarumärket Askersund. 

Styrelseakademins utbildningar och nätverk är och har varit ett stort stöd till mig i mina nuvarande och tidigare styrelseuppdrag som styrelseordförande i logistikföretag såväl som i flera föreningsstyrelser inom idrotten. Att fler entreprenörer får chansen till extern stöttning i sin tillväxtresa tror jag bidrar till att fler vågar satsa och ta nästa steg! Tillsammans blir vi bättre! 

Nationella partners: