Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Britta Wallgren, ordförande, Capio Läkargruppen

Förening

Styrelseveckan avslutades med tillkännagivande av vår kandidat till Guldklubban. Med följande motivering från juryn prisades Britta Wallgren, ordförande, Capio Läkargruppen. 

Motiveringen lyder: "Britta är med sin långa och gedigna erfarenhet i branschen en ledare med stor förståelse för verksamhetens patienter som medarbetare samtidigt, som hon har förmågan att se och leda utifrån ett helhetsperspektiv i en komplex bransch med många intressenter. Britta har alltid fokus på vad som behöver göras för att svenskt hälso- och sjukvård ska bli bättre för såväl patienter som medarbetare och skattebetalare”.

Ett samtal kring ordförandeskapet egenskaper och styrkor fördes med Britta Wallgren, Tommy Söderman, Bo Sandberg och Patrik Rylander.

Varmt tack för lunch och värdskap till Åza Zastell SEB och vår styrelseledamot Jessica Blomquist.  Nu håller vi tummarna för att vår kandidat går hela vägen till Guldklubban.

Nationella partners: