Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Åza Zastell, Tommy Pettersson och Jessica Blomquist.

Förening

Under en lunch på Scandic Grand Hotell, Örebro tillkännagavs regionens nominering till Guldklubban 2022. Stort grattis till Tommy Pettersson, ordförande i Moab.

Tommy har en pondus och ett kunnande i styrelserummet som gör att övriga ledamöter lyssnar och är förberedda. Även om Tommy själv tar stort plats är han noga med att se till att övriga blir involverade. Han har på kort tid lärt sig verksamheten, är uppdaterad på omvärlden. Tommy har bidragit till att utveckla styrelsearbetet och gjort mötena mer strukturerade. Han har varit ett stort stöd till majoritetsägaren när denne ville sälja av delar av verksamheten. Han har också haft en god känsla för vilka som skulle kunna vara lämpliga att släppa in som delägare av personalstyrkan. 

Tommy är tydlig, rak och trevlig – Han ställer på och förväntar sig svar!

Tommy har helikopterperspektivet över verksamheten och är inte detaljstyrande då det inte är hans jobb.

Ulrika Spåls, vd StyrelseAkademien inledde lunchen och lyfte ordförandens viktiga roll i styrelsen. Uppskattad och insiktsfull presentation om ledarskapsutveckling och förändringsarbete.  

Tack till Åza Zastell, SEB och Jessica Blomquist, ledamot StyrelseAkademien Örebro  för gott samarbete.

Nationella partners: