Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Örebro 201016

Förening

Under Styrelseveckans sista dag presenterade vi vår kandidat till Guldklubban: Robert Asplund, Advokatfirman Lindahl, Örebro.

Vår motivering: Att komma in som ordförande, relativt ung, i ett anrikt familjeföretag som är inne på fjärde generationen kräver sitt mod. Robert har gjort det med pondus, engagemang och lyhördhet. Robert är en otroligt sympatisk person som inte rider på några stora hästar. Robert är en välkänd renommerad advokat med specialisering inom företagsjuridik.

Vår kandidat har genom sitt arbete hos Behrn Fastigheter återigen bevisat att en extern ordförande kan tillföra mycket gott till ett familjeägt bolag. Engagemang, lyhördhet och kompetens inom affärsjuridiken ger här ytterligare en dimension. Här visar även ägarna på ett mod att öppna sig för en utomstående. Genom sitt arbete skapas nu rutiner för kommande generation.

Vi tackar Åza Zastell, SEB för ett gott samarbete under processen och för en trevlig lunch på We are Padel, Örebro.

Nationella partners: