Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Guldklubban är ett pris som har instiftats av StyrelseAkademien och Deloitte för att lyfta fram styrelseordförandens viktiga roll för ett effektivt och affärsinriktat styrelsearbete. Målsättningen är att medvetandegöra ordförandens betydelse genom att lyfta fram goda exempel. 

Nu hoppas vi att du som medlem i StyrelseAkademien vill bidra genom att lämna ditt förslag. Det gör du genom att klicka på länken i rutan nedan. Ditt förslag ska vara inne senast den 31 maj.

Arbetet fortskrider sedan via StyrelseAkademiens 16 lokalföreningar över hela landet. StyrelseAkademien och Deloitte i samverkan med SEB väljer ut vilka som ska nomineras från respektive region. 

Vilka av de nominerade som vinner avgörs slutligen av Guldklubbans särskilda jury. Vinnarna presenteras vid en nationell prisceremoni i Stockholm senare iår.

Välkommen med ditt förslag!

 

Nationella partners: