Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Ökat fokus utbildningsdatum 2021

 

Pris 7 900 kr exkl moms,  5 900 kr exkl moms (medlem i StyrelseAkademien o/e Östsvenska Handelskammaren)

OBSERVERA:
Denna utbildning genomförs i samarbete med Östsvenska Handelskammaren (ÖHK). Vi kommer därför att delge ÖHK de uppgifter du registrerar vid anmälan. Genom din anmälan godkänner du både StyrelseAkademiens och ÖHKs integritetspolicies:
Länk till SAÖs policy
Länk till ÖHKs policy

Läs mer om medlemskap här: Medlemskap

Förening

ÖKAT FOKUS I STYRELSEARBETET

Ökat fokus i styrelsearbetet är en kursserie bestående av fristående endagarskurser inom särskilt viktiga och styrelse­relevanta fördjupningsområden som bidrar till att utveckla ditt bolag på lång sikt. Kurserna genomförs av StyrelseAka­demiens ackrediterade lärare, som alla har gedigen kunskap om svensk bolagsstyrning och erfarenhet både inom profes­sionellt styrelsearbete och sitt fokusområde.

Våra lokala fysiska utbildningstillfällen hittar du till vänster. Utbildningarna erbjuds även digitalt, med deltagare från hela Sverige. De utbildningstillfällena hittar du i vår kalender.

EKONOMI

En del av detta är att förstå resultat- och balansräkning (RR & BR) fullt ut och hur de olika delarna påverkar varandra. Tyvärr läggs alltför mycket tid på att undra och förstå RR & BR. Ofta blir det rätt tyst i rummet när ekonomin rapporteras av. Inte minst när omfattande Excel-ark visas. Förstår inte alla ledamöter de grundläggande ekonomiska begreppen och hur de hänger hop, då minskar styrelsens möjlighet att på riktigt arbeta med de viktiga och strategiska utmaningarna. Det här är en utbildning där du på ett annorlunda pedagogiskt sätt lär dig företagsekonomin.

Läs mer...

ORDFÖRANDEROLLEN

Ordföranderollen i styrelsen skiljer sig från övriga ledamöters. I denna kurs lär du dig vilka arbetsuppgifterna är, både formellt och praktiskt. Ytterst är ditt uppdrag att, tillsammans med övriga ledamöter, styra bolaget och att skapa värde. Du kommer hem med handfasta tips och verktyg som hjälper dig i ditt uppdrag.

Läs mer...

STRATEGI UR ETT STYRELSEPERSPEKTIV

Att ta fram bolagets strategi och därefter säkerställa att bolaget arbetar i den riktningen, är en av styrelsens absolut viktigaste uppgifter. I denna kurs får du verktyg och inspi­ration för att leda strategiarbetet genom en strukturerad process och användandet av olika framgångsrika modeller.

Läs mer...

StyrelseAkademien Östsverige kan stolt erbjuda denna styrelseutbildning i samverkan med Östsvenska Handelskammaren. Med vår många års erfarenhet av att utbilda styrelseledamöter, kan vi tillsammans leverera dig de allra bästa förutsättningarna för ditt fortsatta styrelsearbete - och ett spännande nytt nätverk.

Nationella partners: