Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Kommande BoardMatch

  • 18 november 2020 - genomfört
  • 1 juni 2021 - genomfört
  • 18 november 2021 - kommande

Vill du delta eller har frågor? Kontakta Staffan enligt nedan:

Tel: 070-4220604 eller ostsverige@styrelseakademien.se

Boardmatch matchning mellan bolag och styrelsekompetens

BoardMatch är ett matchningsevent för företag som vill stärka sin styrelse med nya komepetena styrelsearbetare. Som företag får du en unik möjlighet att presentera ditt företag och beskriva era utmaningar och framtidssatsningar. På plats finns erfarna styrelsearbetare som är redo att bidra med sin kompetens för att ta ditt bolag till nästa nivå. BoardMatch anordnas av StyrelseAkademien Östsverige i samarbetet med Östsvenska Handelskammaren och Almi Företagspartner.

FÖR DELTAGANDE FÖRETAG

Som deltagande företag får ni, med stöttning från StyrelseAkademien, ta fram en kravspecifikation för varje ledamot som söks. Ni får även förbereda en kortare presentation kring ert företag om de utmaningar ni ser framför er. Under BoardMatch träffar ni sedan de styrelsearbetare som anser sig matcha er kravspecifikation under korta speed-dates. Efter evenemanget tar ni själva en vidare kontakt med de styrelsearbetare som ni vill träffa igen, för ett djupare samtal.

FÖR DELTAGANDE STYRELSEARBETARE

Som deltagande styrelsearbetare ska du ha gått en styrelseutbildning och anse att du matchar en/flera av de kravspecifikationer som du tagit del av från företagen. Du anmäler dig sedan på speed-dates med aktuella företag inför eventet. Under eventet får du lyssna till en presentation av företagen, för att sedan genomföra dina speed-dates. Efter eventet återkopplar bolagen till alla medverkande kring hur de går vidare.

INTRESSERAD?

För mer information, ta kontakt med Staffan Emanuelsson!

Nationella partners: