Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Kommande BoardMatch

  • XX

Industrigatan 5

Vill du delta eller har frågor? Kontakta Yvonne enligt nedan:

Tel: 070-775 43 70 eller ostsverige@styrelseakademien.se

Boardmatch Hitta rätt styrelsekompetens eller nytt styrelseuppdrag

BoardMatch är ett matchningsevent där ägare, bolag och valberedningar får chansen att möta styrelseledamöter eller styrelsementorer som söker uppdrag. Det är kostnadsfritt och öppet för alla former av bolag eller organisationer som har en styrelse.

Så går det till: Deltagande bolag/organisation förbereder en företagspresentation innehållande nulägesbeskrivning, mål, utmaningar och vision framåt samt vilka kompetenser de söker till sin styrelse.  Utifrån bolagets kravspecifikation bokar styrelseledamöter och styrelsementorer in möten med de bolag de vill träffa samt laddar upp sitt styrelse-cv. Under eventet ges bolagen en chans att presentera sig, därefter genomförs effektiva möten med ledamöter eller mentorer. Efter eventet tar bolagen en fördjupad kontakt med de styrelseledamöter och mentorer som de vill träffa igen.

Varje BoardMatch har lett till matchningar, fånga denna unika möjlighet och delta du också!

Anmäl ditt intresse!

Frågor?

För mer information, ta kontakt med Yvonne Anglesjö!

Nationella partners: