Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Seminarie: VD-avtalet - fallgropar och räddningsplankor!

Lyssna till Martin Hultman, pensions- och arbetsrättskonsult på Skandia. Martin granskar flera hundra avtal varje år och upp mot 90% av de som granskas innehåller brister. Martin kommer dela med sig av några av de vanligaste fallgroparna, men också räddningsplankorna, i VD-avtal.

VD omfattas normalt inte av den arbetsrättsliga skyddslagstiftningen eller av kollektivavtal. Det är därför viktigt att ha ett anställningsavtal som skapar tydliga förutsättningar i rollen som VD och utgör därmed ett nyckeldokument för VD och styrelsen. VD-avtalet ska vara marknadsanpassat och skapa trygghet för både VD och styrelsen i ett antal tänkbara situationer, t.ex. vid pensionering, vid uppsägning av anställningen och vid eventuell tvist.

 

Tid: 08:00-09:30

Plats:Dospace Alfa, Linköping (<b>eller digitalt</b>)

Det bjuds på en frukostmacka och kaffe/te.
Du kan delta fysiskt på plats eller digitalt - meddela hur du tänkt delta genom att lämna en kommentar.

 

Anmäl dig här

Nationella partners: