Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

KONTAKT Sjuhärad

sjuharad@styrelseakademien.se

070-6547360

ADRESS

StyrelseAkademien Sjuhärad
C/O Ernst & Young AB
Box 942
501 10 Borås

KANSLI

Administratör: Klas Ekdahl

  Klas Ekdahl  

Verksamhetsledare

Klas Ekdahl

E-post

070 - 654 73 60

 

 

 

   

Om Klas:

Samhällsentreprenör som älskar att utveckla Borås. 

Rekryterades in som verksamhetsledare (bisyssla) i StyrelseAkademien Sjuhärad 2015. Till vardags leder Klas utbildningen Digital AD/Copy på Yrkeshögskolan i Borås.

Jag är öppen, nyfiken och inkluderande. Välkommen att kontakta mig!

STYRELSEAKADEMIEN SJUHÄRAD

Sverige drivs inte av storbolagen utan av små och medelstora bolag. Det är en utmaning att få särskilt våra ägarledda familjeföretag att förstå vikten av ett aktivt styrelsearbete. För då blir potentialen enorm både för sysselsättningen i bygden och för välfärden.

Här i Sjuhärad har vi – förutom våra populära licensieringsutbildningar i styrelsearbete – även kortare seminarium som förklarar vikten av en styrelse och mycket välbesökta medlemsmöten, ofta i form av frukostmöten som är öppna för alla.

Det medlemmarna speciellt uppskattar är att vi lyfter lokala och aktuella frågor ur ett styrelseperspektiv och visar på goda exempel på aktivt styrelsearbete. Vi vill även få igång en dialog kring styrningen av våra kommuner, landsting och föreningar.

Välkommen!

Bosse Lindell
Ordförande i StyrelseAkademien Sjuhärad

 

Styrelsen

Ordförande Daniel Yar  

Ordförande

Bosse Lindell

E-post

Bosse är smålänning född i Alvesta och sedan 1980 boende i Kinna. Efter studier i Lund blev det Borås och Halens Postorder som ateljé- och kreativ chef 1976. Från 1986 katalogchef och därifrån marknadschef och ledamot av den kommersiella ledningsgruppen på Halens. 

Mellan 2006 och 2012 Verkställande Direktör, VD för Svensk Distanshandel, under samma tid ledamot i EMOTA, den Europeiska organisationen för distans- och e-handel med huvudkontor i Bryssel. 

Mellan 2013 och 2015 var Bosse styrelseordförande i E-handelsstaden Borås och från 1/7 2017 är han vice ordförande i Monica och Carl-Axel Ekmans stiftelse. 

Bosse har ett gediget nätverk både lokalt och nationellt, han är en inbiten Elfsborgare sedan flytten till Västergötland och ordförande i IF Elfsborgs valberedning sedan 2009.

 

Rolf Borrås  

Ledamot

Rolf Borrås

E-post

Rolf är en tvättäkta entreprenör i allt han tänker och allt han gör. Teknikintresset har funnits sedan barnsbenen sprang på Västgötaslätten och motorer får fortfarande hjärtat att banka extra. Rolf brinner för de mjuka parametrarna i olika sammanhang och är den som med emfas för fram vikten av att hantera människor och vår planet med omtanke och med långsiktig hållbarhet i åtanke. 

Rolf har verkat som företagare i hela sitt vuxna liv. 1978 var han med och grundade Styrud Ingenjörsfirma AB som han, från att ha varit borrare, med framgång drev i olika ledande positioner till en omsättning på ca 450 milj. 2013 sålde Rolf sin andel och siktade mot nya utmaningar. Numer är Rolf verksam i egna bolaget Pilfalken AB, som erbjuder tjänster inom affärsutveckling, styrelsearbete och mentoruppdrag. Utöver styrelseuppdrag i de olika Styrud-bolagen, har han varit ordförande i branschorganisationen Geotec och han är styrelseordförande i styrelsen för Pollex AB. 

Rolf trivs bland människor och helst bland människor som vill framåt och han är gärna med och styr mot ännu bättre affärer. 

 

Malin Svensson  

Ledamot

Malin Svensson

E-post

Malin Svensson är auktoriserad redovisningskonsult på EY.

 

Jessica Magnusson  

Ledamot

Jessica Magnusson

E-post

Varbergare som flyttade till Borås. Mångårig erfarenhet av hållbarhets – och internationellt arbete. Drivs av mötet med människan, skapa goda relationer och bygga hållbara affärsmodeller utifrån ett holistisk perspektiv som bidrar till en bättre värld. Driver idag det egna  bolaget JM Global AB.

 

 

Thomas Bogsjö  

Ledamot

Thomas Bogsjö

E-post

Boråsare med 37 år i Handelsbanken. Gillar idrott i allmänhet och fotboll i synnerhet. Skall bidra till ett mer utvecklat och bättre styrelsearbete i Sjuhärad och därmed ge förutsättningar för ett blomstrande näringsliv.

 

 

 

Ledamot

Camilla Palm

E-post

Camilla Palm, VD Näringsliv Ulricehamn AB. Har en lång erfarenhet inom besöksnäringen från sälj och incoming tourism. Brinner för marknadsföring, service och ett gott värdskap. Bidrar med högklassigt nätverk i Ulricehamn och kontakter med kommunala bolag. 

Lennart Olausson, Ordförande


Vice Ordförande

Peder Johannisson

E-post

 

 

Boråsaren som bott större delen av sitt liv bott i Borås, med undantag för några år i Stockholm och Italien. Med affären och kunden som utgångspunkt driver Peder Cavini Management AB. Bolaget inriktar sig på att utveckla verksamheter och människor i ett sammanhang där tillväxt och lönsamhet står i första rummet.

Med en stor portion av nyfikenhet, kreativitet, lösningsorientering och genomförandedriv har affärsutveckling genomförts på såväl internationell som nationell och lokal nivå. Peder är certifierad styrelseledamot och idag aktiv i flera styrelser.

 Du når Peder på: 0705-289935

 

Valberedningen

    Ordförande

Carl-Axel Rudd

E-post

 

 

   

Ledamot 

Kristina Halovanic

E-post

 

 

Nationella partners: