Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

 

DOKUMENT

 

 

Helene Hartman

 

  • Ordförande - Brottsofferjouren Mellersta Skåne
  • Ledamot - Sparbanksstiftelsen Färs o Frosta  
  • Ledamot - GPX medical AB - Med tech bolag, noterat på First North
  • Valberedningen för Packbridge AB
  • Advisory board: Skånekraft AB
  • Mentor FEW (For Executive Women) - stöttar kvinnliga chefer/styrelseledamöter

 Operationellt:

VD och medgrundare av Xinnate AB, In2cure AB och Transient Pharma AB  - en liten koncern av startups som jobbar med läkemedelsutveckling och som finns på Medicon Village.

 

 

Förening

Den 24 mars genomförde StyrelseAkademien Skåne sin Årsstämma.

Ordförande Kristina Jarring Lilja och Verksamhetschef Lisa Schuman redovisade vad föreningen genomfört 2021 och gick grundligt igenom Årsredovisningen. Vi har ökat antalet medlemmar med 7%, ökat omsättningen och skapat större medlemsnytta.

Kristina Jarring Lilja omvaldes till ordförande tillsammans med nuvarande styrelse Mikael Jonson, Thomas Toroundis och Sandra Jakob. Helene Hartman valdes in som ny ledamot, (läs mer om Helene). Varmt välkommen Helene!

Stort tack till Helle Ahlenius Pallesen och Jakob Kulas för ert engagemang och arbete i styrelsen!

Till valberedning 2022 omvaldes Monica Thomasson (ordförande), Jeanette Andersson. och Håkan K. Pålsson, stort tack för ert engagemang.

Tack till ordförande Paul Folkesson och sekreterare Isabelle Holmquist för väl genomförd årsstämma!

”Glad och tacksam för förtroendet att bli omvald som ordförande vid StyrelseAkademiens årssstämma idag.
Jag ser fram emot att arbeta för att öka medlemsnyttan tillsammans med mina styrelsekollegor ” säger Kristina Jarring Lilja

”Väl och transparent redovisat både vad som skett och vad som komma skall. StyrelseAkademien Skåne lyfter seriöst vikten av professionellt styrelsearbete.” säger Paul Folkesson

Stort tack till alla våra medlemmar och till  Pontus Cornelius som inledde att prata om:

”Styrelsens roll i klimatomställningen” 

 Pontus Cornelius är företagsledaren som brinner för klimatfrågan och som menar att ansvaret börjar hos ägare, styrelse och VD.

 ”Miljö- och klimat frågan kommer inte bara vara en del av det framtida företagandet utan även en förutsättning för att överhuvudtaget få lov att driva företag i framtiden. Tillsammans med ännu högre takt av digitalisering, kommer det omstöpa företagandet såsom min generation känner till det.” säger Pontus Cornelius

 

 

Nationella partners: