Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Sofia Appelgren

 Kristofer Eklundh

ANMÄLAN 

Tid: kl 09.00 - 12.00

Plats: Centrala Malmö

Kostnad: 3 900 kr (ex moms) ej medlem, 2 900 kr (ex moms) medlem

 

 

Förening

Kontakt

Lisa Schuman
Verksamhetschef StyrelseAkademien Skåne
lisa.schuman@styrelseakademien.se
Tel. 0709-285404

Varmt välkomna till en utbildning som ger dig verktyg  så att du och din styrelse kan arbeta med Mångfald & Inkludering!

Vi kommer att utbildas av Sofia Appelgren, Grundare Mitt Liv AB (svb) samt Kristofer Eklundh, Affärsutvecklingschef Mitt Liv AB 

"Världen förändras snabbt, Sverige förändras - Hänger vi med? 

Mångfald och Inkludering är alltmer en strategisk fråga. Och Mitt Liv är säkra på att det handlar inte om “om” man som styrelse ska arbeta med dessa frågor på ett eller annat sätt framåt, utan bara om “hur”. 

Du kommer bland annats att utbildas och få verktyg för:

  1. Är mångfald och inkludering (M&I) affärskritiskt för den organisation som jag arbetar i / ska arbeta i styrelsen för? Och vilka mångfaldsparametrar är det som i så fall är mest relevanta?
  1. Hur övertygar jag resten av styrelsen jag arbetar i  / ska arbeta i om att organisationens arbete med dessa parametrar är affärskritiskt?
  1. Förutsatt att alla är överens om affärsnyttan med M&I, vilket ansvar ska jag och styrelsen ta i relation till organisationens arbete med M&I?

Kristofer anslöt till Mitt Liv förra året med mer än 15 års erfarenhet från finansbranschen - senast som chef för Danske Bank Asset Managements produktspecialister i Köpenhamn och dessförinnan som sales och trader hos Goldman Sachs och JP Morgan i London. Kristofer har en Magister i Business Finance från Brunel University i London.

Sofia har bland många utmärkelser utsetts till Sveriges bästa sociala entreprenör av Ben & Jerry’s och är fellow till Ashoka, ett prestigefullt globalt nätverk för sociala entreprenörer. Hon har blivit utvald av Time Magazine som Sveriges representant i sin serie som nästa generationens ledare, samt utsedd till en av 125 mest inflytelserika kvinnorna i det svenska affärslivet. Sofias pedagogiska bakgrund ligger i media, kommunikation och sociologi. Med ett djupt intresse för hur människor interagerar och kommunicerar i olika sammanhang och hur exkludering kan lösas, har hon grundat det sociala företaget Mitt Liv, vars vision är ett inkluderande samhälle och en arbetsmarknad som värdesätter mångfald. 

ANMÄLAN>>
Datum: 24 november kl  09.00 -12.00

Nationella partners: