Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Kontakt

Lisa Schuman
Verksamhetschef StyrelseAkademien Skåne
lisa.schuman@styrelseakademien.se
Tel. 0709-285404

Webbinarium med tema "Omvärldsbevakning"

Ljusa framtidsutsikter kantas av orosmoln.

PwC:s globala VD-undersökning brukar vara ett stående inslag på World Economic Forums Davos-möte. Av förklarliga skäl blev det inte så i år, men behovet av att skapa insikter om hur näringslivet ser på möjligheter och utmaningar är samtidigt större än på mycket länge. Därför är PwC nu stolta över att för tjugofjärde gången presentera CEO Survey där vi i år har 1 779 företagsledare från 100 länder som berättar om sin syn på nuläge och framtid. 


Välkommen att lyssna på Jörgen Haglund, Markets Leader, PwC Sverige och Ulrika Spåls, VD Styrelseakademien Sverige i ett spännande samtal med utgångspunkt från CEO Survey om framtiden, utmaningar och möjligheter, förändring och utveckling. 

Välkommen att lyssna till det inspelade samtalet

Länk här

 

Nationella partners: