Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Datum: 17 oktober

Tid: 10.00 - 13.00

Plats: World Trade Center, Södra Järnvägsgatan 4, Växjö.

Förening

GDPR:s påverkan samt Verktyg för test av affärsmodellen

StyrelseAkademien Sydost bjuder in till en nätverkslunch med två externa föreläsare som kommer prata om två högaktuella ämnen.

Först ut är Ola Johansson, som jobbar i företaget Knowit, som kommer informera om hur regelverket för användning av personuppgifter kommer förändras i och med den nya dataskyddsförordningen GDPR som träder i kraft i maj 2018. Han fokuserar på vad det kommer innebära rent allmänt och vad styrelsen bör tänka på.

Därefter presenterar Kristian Elmefall, som jobbar i företaget Digital Venture, verktyg för hur styrelse och ledning enkelt kan kartlägga styrkor och svagheter i sin affärsmodell och skapa sig en gemensam bild. Verktygen kan också användas för att utveckla nya affärsmodeller och innovera med t.ex. digitalisering.

Nya Verksamhetsledaren Charlotte Heliosson berättar även om hur SA Sydost verkar i regionen för kompetent styrelsearbete. Charlotte berättar även om aktuella nyheter för styrelser under 2017 och går igenom de förmåner man har som medlem, bl a Kunskapswebben och Kandidatbanken

Pris

Medlemmar i StyrelseAkademien Sydost deltar och bjuds på lunch utan kostnad.

Anmälan

Anmäl dig via mail: sydost@styrelseakademien.se eller telefon: 0470-794630 

Nationella partners: