Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Amelia Adamo

Hur blir jag en bra styrelseledamot - där både jag och styrelsen blir nöjda. Amelia Adamo om sina erfarenheter om att vara på både rätt och fel plats.

2021-04-09  kl. 08.30 – 09.30, webbinarium med Amelia Adamo i samarbete med StyrelseAkademien Jönköping.

Förening

9 april 2021 Webbinarium kl. 08.30 – 09.30 med Amelia Adamo

Hur blir jag en bra styrelseledamot - där både jag och styrelsen blir nöjda. Amelia Adamo om sina erfarenheter om att vara på både rätt och fel plats. Arrangörer är StyrelsAkademien Sydost samt StyrelseAkademien Jönköping.

 ”I mitt uppdrag som styrelseledamot är det viktigt att jag jobbar i "mellanrummen", dvs mellan styrelsemötena för att kunna förstå företaget bättre, kolla konkurrenter, göra en egen omvärldsbevakning”, säger Amelia. 

Amelia Adamo, publicist och skapare av kvinnotidningarna amelia, Tara och M Magasin. Tidigare också bitr. redaktionschef på Aftonbladet. Två gånger Amelia fått Stora Journalistpriset. Idag hon föreläsare och skribent. Styrelseuppdrag idag hos Apotea AB och Elite Hotel AB. Tidigare också börsbolaget Kapp Ahl och interna styrelse inom Bonnierkoncernen. Ambassadör för Hjärt- & Lungfonden.

Första kvarten är en nätverkande stund för deltagarna. Själva föredraget börjar kl 8.30. Efter din anmälan kommer en kalenderbokning från oss med Teamslänken till webbinariet.

Anmälan
Kostnadsfritt
Välkommen med din anmälan (senast 8 april 2021 kl. 12)

Kontakt 
Charlotte Heliosson, Verksamhetsledare, sydost@styrelseakademien.se, 0470 794 630
Elisabeth Wagner, Verksamhetsledare, jonkoping@styrelseakademien.se, 0733 244 965

Nationella partners: