Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Vi följer FHMs rapportering om pandemin och med rådande resktriktioner har vi beslutat oss för att flytta denna träff till senare.

Håll utkik, nytt datum kommer!

 

Förening

Varmt välkommen till en helkväll där du får lära känna Västernorrlandsregionens nominering till Guldklubban: Niklas Forslund, styrelseordförande i Norrlands Trä AB.

I december delas Guldklubban ut i Stockholm, en utmärkelse för förtjänstfullt ordförandeskap. Nominerad i Västernorrlandsregionen är Niklas Forslund, styrelseordförande i Norrlands Trä AB.

Bolaget har de senare åren tillsatt en nästintill helt extern styrelse plus huvudägarna, de har dubblerat omsättningen och fortsätter sin tillverkning i samma fabrik, där de genom inventeringar i mekanik, automation och tillgänglighet uppnått en avsevärd kapacitetsökning utan ökning av tjänstemannaorganisationen med hjälp av digitalisering och AI.

Deloitte, SEB och Styrelseakademin bjuder in till en helkväll den 26 januari i syfte att lära känna Niklas och hans företag. Under kvällen behandlas styrelsearbete, näringsliv och företagande ur olika perspektiv.

Klicka HÄR för att ladda ner inbjudan med agenda i pdf

Nationella partners: