Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

2023-01-27 hemsida uppdaterad
2023-03-02 medlemmar kallade via epost
2023-03-02 handlingar på hemsidan

Anmäl dig här

Förening

Välkommen till Föreningsstämma den 16 mars 2023 klockan 16.00.

Medlemmar kallade via epost.

Handlingar att ladda ned:

Som inspirationstalare i samband med föreningsstämman den 16 mars har vi nöjet att presentera serieentreprenören och techveteranen Jens Nylander som står bakom ”MP3 spelaren Jens of Sweden”, hörlursbolaget Jays och nu senaste Automile som sysslade med digitala körjournaler. Tekniken används av närmare 90 000 fordon i främst USA, Sverige, Norge och Tyskland. Automile såldes i Oktober 2020 till branschkollegan ABAX. Jens kommer att dela med sig av sina med- och motgångar och vikten av att ha en väl fungerande styrelse. Jens berättelse kan ni ta del av i direkt anslutning till avslutad stämma, i samma lokal.

Vi bjuder på lättare förtäring.

Beräknat avslut klockan 18.00.

Nationella partners: