Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

FÖRSLAG TILL GULDKLUBBANGuldklubban

FÖRESLÅ DIN KANDIDAT HÄR >>

 

Förening

VI VILL HA FÖRSLAG!

Jag har det spännande uppdraget att leda juryarbetet för nomineringarna från Örebro län, tillsammans med Deloitte och SEB. För att vi ska göra ett riktigt bra arbete behöver vi ditt förslag. Vi söker personer som gör ett förtjänstfullt arbete som ordförande i ett bolag med säte i Västernorrland, ett arbete som är mycket värt att uppmärksammas under namnet Guldklubban.

Därför kan du redan nu föreslå en kandidat att nominera. Du kanske arbetar som ledamot i en styrelse, är bolagets VD, ägare eller på andra sätt känner till den aktuella styrelsen där ordföranden bidragit till en positiv utveckling i bolaget. Och kom ihåg, att det kan handla om framgång både utifrån "mjuka" och "hårda" värden.

Med andra ord, känner du till någon som är styrelseordförande i ett bolag med säte i Västernorrland och som du tycker är ett riktigt gott föredöme i sin roll? 

Välkommen att föreslå din kandidat redan idag. Dock senast den 15 maj. Du kan anmäla din kandidat via denna länk – https://www.guldklubban.se/nominering/ som är ett enkelt formulär med 5 frågor alternativt maila ditt namnförslag direkt till: ewa.sandeheim@bizmaker.se.

Är du nyfiken på vilka kriterier vi arbetar utifrån i bedömningen kan du läsa mer om det i samma länk som ovan.

Juryns arbete handlar om att utvärdera de inskickade förslagen för att vaska fram den eller de kandidater som blir regionens nominering till den nationella Guldklubban. Resultatet kommer att presenteras i höst. 

Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig.

Ewa Sandeheim, StyrelseAkademien Västernorrland
Mobilnummer: 0760-667 19 94
Mail: ewa.sandeheim@bizmaker.se

Guldklubban

 

Nationella partners: