Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

FÖRSLAG TILL GULDKLUBBANGuldklubban

FÖRESLÅ DIN KANDIDAT HÄR >>
Förening

VI VILL HA FÖRSLAG!


Vem vill du föreslå till Guldklubban 2021? Jag har det spännande uppdraget att leda juryarbetet för nomineringarna från Västernorrland, men för att göra ett riktigt bra arbete behöver vi dina förslag. Vi söker personer som gör ett förtjänstfullt arbete som ordförande i ett bolag med säte i Västernorrland, ett arbete värt att uppmärksammas.

Vem som helst kan föreslå en kandidat att nominera till Guldklubban. Det kan vara ledamöter i styrelsen, bolagets vd, ägare eller andra personer som känner till den aktuella styrelsen och hur ordföranden bidragit till en positiv utveckling i bolaget. Och kom i håg att det kan handla om framgång både utifrån "mjuka" och "hårda" värden.

Känner du till någon som är styrelseordförande i ett bolag med säte i Västernorrland och som du tycker är ett riktigt gott föredöme i sin roll? Välkommen att föreslå din kandidat senast den 15 juni. FÖRESLÅ HÄR >>

Vill du bara skriva lite så räcker det med att du skickar namn på personen du föreslår samt vilket bolag hen är ordförande i. Vill du skriva lite mer så kolla in nomineringskriterierna samt läs om  GULDKLUBBAN.
Juryns arbete handlar om att utvärdera de inskickade förslagen för att vaska fram den eller de kandidater som blir regionens nominering till den nationella Guldklubban. Resultatet kommer att presenteras i höst. 

Jag ser fram emot många bra förslag!


Lizze-Lott Bergman
Ansvarig Guldklubban StyrelseAkademien Västernorrland

Guldklubban

 

Nationella partners: