Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Torsdag 2023-03-30 kl 07.30-08.50 - anmäl dig här

Plats:
Grönborgs
Storgatan 72
Sundsvall

Tisdag 2023-03-30 kl 07.30-08.50 - anmäl dig här

Plats:
Sambiblioteket
Plan 4
Härnösand

Seminariet är kostnadsfritt. Frukost finns att köpa på plats.

Förening

Frukosträffar med inspiration om "Rätt bemanning"

Hur jobbar man med rätt styrning i en organisation? Känner du att du vill bättra på dina kunskaper i att arbeta i att styra och leda utifrån ett styrelseperspektiv. Kom på en av våra kunskapsinriktade frukostträffar.

Nu kör vi andra delen i serien där vi hämtar inspiration av vår utbildning ”Rätt Fokus”. Temat för frukosten är ”Rätt bemanning”, dvs hur hittar du rätt kompetens och sammansättning till din styrelse.

Vi vill helt enkelt ge er som inte har gått kursen ett smakprov på vad utbildningen kan ge och en möjlighet för er som gått kursen till att repetera kunskapen och reflektera över de erfarenheter som ni fått.

Vi i styrelsen för Styrelseakademien, kommer att leda er i ett utbildningspass i Rätt Bemanning. Vi kommer att avsluta frukosten med en frågestund tillsammans för att dela kunskap mellan varandra.


Frukost finns att köpa. Ni är välkomna från 7.30 på frukostmingel. Programmet börjar kl 08.00, slut ca 08:50.

Nationella partners: