Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Detta event kommer att hållas under maj månad, datum kommer längre fram.

Observera: Avanmälan senast 24 timmar innan eventet.
Sen/utebliven avanmälan debiteras med 200 kr.

Datum | Maj

Tid | 15.00 - 17.00

Plats | Grant Thornton
            Östra Hamngatan 26
            Göteborg

Digitalt | Seminariet kommer även sändas live för er som inte har möjlighet att delta på plats. Skriv i anmälan "deltar digitalt". Länk skickas ut till anmälda på förmiddagen och anslutning sker från 14.45
__________________________________

 StyrelseAkademien Västsverige

Förening

Styrelsearbete utvecklas och moderniseras hela tiden

Hur kommer man i kontakt med seriöst styrelsearbete och vilka förkunskaper krävs?

Tre experter inom bolagsbyggande, styrelsearbete och styrelserekrytering deltar i panelen för att beskriva sina vägar till styrelsearbete samt deras syn på hur modernt styrelsearbete ser ut idag inkl. i tider av Corona-epidemin.
___________________
Klementina Österberg     Klementina Österberg - 
VD för GU Ventures och Årets Finansprofil 2020. Klementina har under de senaste 20 åren varit med och byggt StartUpmiljön GU Ventures, de senaste 14 åren som VD. De har skapat mer än 190 bolag, några idag globala och världsledande inom sitt område. Klementina arbetar även I flera styrelser och fonder, både som ordförande och ledamot. I sina olika roller är kunskapsförsörjning av rätt styrelsekompetens en daglig fråga för henne och hennes kollegor.

Johan Gustafsson     Johan Gustafsson - 
Serieentreprenör, VD och styrelsearbetare. För drygt sex år sedan var Johan med och grundade hälsoteknikbolaget Visiba Care för att utveckla en teknisk plattform som gör det möjligt för vårdgivare att erbjuda digitala vårdmöten och en AI-lösning som hjälper till att guida patienten rätt i vårdkedjan. Med gedigen sälj- och entreprenörsbakgrund har han lett bolaget genom en stark tillväxtresa. I september gjorde de sin senaste kapitalrunda och tog in 100 miljoner. För att hantera denna resa var de tidiga med att in extern styrelsekompetens. Detta arbete har fortsatt och allt eftersom bolaget har utvecklats har de bytt och kompletterat med den styrelsekompetens bolaget då behöver.

Karl Malmström     Karl Malmström - 
Koncernchef, styrelsearbetare och investerare. Efter en karriär som ekonomichef och VD för både ägarledda och noterade bolag samt som affärsrådgivare köpte Karl in sig i ett IT företag. Detta är nu utvecklat till en grupp av bolag. Styrelsearbetet består idag både i egna investeringar och som extern ordförande. Med sitt stora nätverk är Karl en person som får många frågor om han vet var man hittar rätt person till aktuell styrelserekrytering.

Varmt Välkomna önskar StyrelseAkademien Västsverige, Handelshögskolans Alumniförening, HCG, Handels Corporate Governance & Grant Thornton

Nationella partners: