Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Styrelsefrukost i Väst

Klicka på önskat datum
för anmälan

Tid | 07.30 - 09.15

Datum | 
 -  30 april - digitalt
 -  28 maj
 -  25 juni

- 24 september OBS annan plats.

Plats |
Anacka
Enekasvägen 4 
Uddevalla

Förening

Styrelsefrukost i väst


Den sista fredagen i varje månad bjuder StyrelseAkademien Västsverige och Anacka AB in till samtal kring bolagsutveckling för styrelse, vd och ägare.

Agendan är den samma med olika teman. Vi samlas till en enklare frukost. Vi får inspiration kring morgonens tema under 10 minuter och därefter är det frågor och diskussion.

________________

30 april | "Konflikthantering i styrelse / ägare och lednings-grupperna"
Marianne Nordmark
Marianne Nordmark har över 20 års erfarenhet av att arbeta med utveckling och träning inom ledarskap och teamutveckling. Hon är utbildad ekonom och beteendevetare med inriktning på arbets- & organisationspsykologi, en kombination som uppskattas av många uppdragsgivare. Marianne är även utbildad i konflikthantering av Thomas Jordan samt är certifierad UGL-handledare. Hon har givetvis egen chefserfarenhet och har också uppdrag som extern styrelseledamot.

Det finns konflikter som kräver juridisk hjälp men de flesta uppstår för att vi inte pratar med varandra och förstår varandras agendor.

________________

28 maj | "Beslutet att skifta ägande och processen fram till en företagsöverlåtelse"

Robert Carlén - Företagsöverlåtelse kräver relevant kompetens, resurser och tid för att optimera resultat och utfall. Det är en ägarfråga som kräver stort engagemang hos styrelsen. Som säljare eller köpare av ett företag, hela eller delar, finns det mycket att tänka på. Förberedelser och beslut kan baseras både på mjuka värden och ekonomiska fakta.
Som säljare kan det vara ett uppbyggt "livsverk". Köp av företag kan vara en snabb genväg till ökad tillväxt i ett befintligt företag eller ett alternativ till att starta ett första eget företag.

________________

25 juni | "Beslutet att skifta ägande och processen fram till en företagsöverlåtelse"
Karl Malmström
En affärsmodell beskriver hur ett företag skapar olika typer av värden, och hur företagets verksamhet fungerar. Syftet med affärsmodellen är att klargöra vad som krävs för att företaget ska lyckas med sin affärsidé. Affärsmodellen bygger därför vidare på affärsidén. Möt Karl Malmström, entreprenör, företagsbyggare och styrelsearbetare som skapat tillväxt i traditionella branscher genom att ändra affärsmodellerna. Exempel från Goodfellows (IT tjänster), Sneaky Steve (mode) och Lagerhaus (inredning).

________________

24 september | "Familjeföretag och generationsväxling som skapat tillväxt"
Gun-Britt Svensson
Göksäter drivs idag av fjärde generationen sedan starten 1866 av syskonen Gunn-Britt och Rolf. Från lanthandel till 8 000 m2 butik på Orust. 1977 började Gunn-Britt Svensson i sina föräldrars butik. Sortimentet utökades med tyger, vilket var första steget mot varuhuset Göksäter. Vad sker i nästa steg, 155 år efter starten?

Platsen är hos Göksäter på Orust, Henån

 

Varmt Välkommen önskar StyrelseAkademien Västsverige & Anacka!
StyrelseAkademien Västsverige           Anacka

Nationella partners: