Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Styrelsefrukost i Väst

Klicka på önskat datum
för anmälan

Tid | 07.30 - 09.15

Datum | 

Fler datum kommer inom kort

Detta möte är ett hybridmöte, skriv i meddelandefältet om du önskar delta fysiskt eller digitalt.

- 24 september 
  Obs annan plats.

Plats |
Anacka
Enekasvägen 4 
Uddevalla

Förening

Styrelsefrukost i väst


Den sista fredagen i varje månad bjuder StyrelseAkademien Västsverige och Anacka AB in till samtal kring bolagsutveckling för styrelse, vd och ägare.

Agendan är den samma med olika teman. Vi samlas till en enklare frukost. Vi får inspiration kring morgonens tema under 10 minuter och därefter är det frågor och diskussion.

________________
18 juni | "Beslutet att skifta ägande och processen fram till en företagsöverlåtelse."
Robert Carlén
Robert Carlén - Företagsöverlåtelse kräver relevant kompetens, resurser och tid för att optimera resultat och utfall. Det är en ägarfråga som kräver stort engagemang hos styrelsen. Som säljare eller köpare av ett företag, hela eller delar, finns det mycket att tänka på. Förberedelser och beslut kan baseras både på mjuka värden och ekonomiska fakta.

Som säljare kan det vara ett uppbyggt ”livsverk”. Köp av företag kan vara en snabb genväg till ökad tillväxt i ett befintligt företag eller ett alternativ till att starta ett första eget företag.

________
24 september | 
"Familjeföretag och generationsväxling som skapat tillväxt"
Gun-Britt Svensson
Göksäter drivs idag av fjärde generationen sedan starten 1866 av syskonen Gunn-Britt och Rolf. Från lanthandel till 8 000 m2 butik på Orust. 1977 började Gunn-Britt Svensson i sina föräldrars butik. Sortimentet utökades med tyger, vilket var första steget mot varuhuset Göksäter. Vad sker i nästa steg, 155 år efter starten?

Platsen är hos Göksäter på Orust, Henån
_________

 

Varmt Välkommen önskar StyrelseAkademien Västsverige & Anacka!
StyrelseAkademien Västsverige           Anacka

Nationella partners: